Güney Kampüsü’ne destek istedi

AK Parti Çorum Milletvekili Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu...

12 Aralık 2014 Cuma 11:28
 Güney Kampüsü’ne destek istedi


AK Parti Çorum Milletvekili Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yapılamşamaya açılma hazırlığında bulunan Güney Kampüsü’ne destek istedi.


Şendere İçme Suyu Projesi’ne verdiği destek nedeniyle Bakan Yılmaz’a teşekkür eden Bağcı, Hitit Üniversitesi Güney Kampüsü yapılaşması için destek isteyerek ; “Kalkınma Bakanlığı Uzmanlarının da yakından takip ettiği Hitit Üniversitemizde yapılaşma hızla ilerliyor. Bugüne kadar ödenek sorunu yaşamadık. Güney Kampüsümüzde de yapılaşmayı başlatmak istiyoruz. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz” dedi.


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da, “Üniversitelerimize ve eğitim araştırma alt yapılarına çok önem veriyoruz. Hitit Üniversitesi’ndeki gelişmeleri arkadaşlar takip ediyor. Bu konuda bir ihtiyaç olursa mutlaka değerlendiririz” dedi.


Bağcı, daha sonra Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı iken Müsteşarlığa atanan Cüneyt Düzyol’u da ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti. 




Son Güncelleme: 12.12.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖĞRENCİ 2014-12-12 13:43:43

helal sana vekilim valla sende olmsan güney kampüsü düşünen yok esas üniversiteyi 4 4 lük yapacak olan kampüs güney kampüsdür.çorumun yüz aki olacak güney kampüs çorumu yeni çorum yapacaktir evel allahin sonra sizlerin sayesinde.en kisa zamanda güney kampüs için yapilmasi gereken ne varsa yapilmalidir