Harekâtı kayıtsız şartsız destekliyoruz

CHP İl Başkanı Ali Rıze Suledere, il ve ilçe örgütleri olarak Zeytin Dalı Harekâtını kayıtsız şartsız desteklediklerini açıkladı

26 Ocak 2018 Cuma 13:20
Harekâtı kayıtsız şartsız destekliyoruz

CHP İl Başkanı Ali Rıze Suledere, Zeytin Dalı Harekâtını kayıtsız şartsız desteklediklerini açıkladı.

Suludere, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “CHP Çorum İl ve İlçe örgütleri olarak şanlı ordumuzun Zeytin Dalı harekâtını kayıtsız şartsız destekliyoruz. Sınırlarımızın terör örgütlerinden temizlenmesi, sınır güvenliğimizin sağlanması ve Türkiye'nin ve bölgedeki komşu ülkelerin huzuru açısından bu harekât büyük önem taşıyor. Ülkemizin milli güvenliği ve çıkarları her şeyin üstündedir.

Partimiz ve Sayın Genel Başkanımızın Suriye konusunda genel stratejisi, terör örgütleriyle mücadeleyle birlikte, Suriye'nin egemenliği ve toprak bütünlüğünü sağlayacak siyasi çözüme odaklanılmasıdır. Bu strateji, bölge barışı için kalıcı çözüm olacaktır. Bu amaçla Türkiye'nin taraflarla görüşmesi (ABD, Rusya, İran ve Suriye) ve siyasi sürece yukarıdaki çerçevede katkı sağlaması önemlidir. Şanlı ordumuzun başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nın en kısa sürede hedefine ulaşıp, Mehmetçiğimizin burnu kanamadan ülkemize dönmesi en büyük arzumuzdur. Allah şanlı ordumuzu muzaffer eylesin, Mevlam şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.

Zeytin Dalı harekâtında şehit düşen kahraman askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekânları cennet olsun. Şehitlerimizin Ailelerine sabırlar diliyorum.”

Son Güncelleme: 26.01.2018 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165