Hastalar onu görünce…

Karşılarında AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ı gören hastalar memnun oldu.

14 Aralık 2018 Cuma 14:16
Hastalar onu görünce…

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Göğüs Hastanesi’ni ziyaret ederek, yatan ve ayakta tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Aşgın, “Hemşehrilerimizin gönül huzuru da, beden sağlığı da derdimiz olacak, tasamız olacak. Görev alanımız da olsun ya da olmasın, hemşehrilerimizi ilgilendiren her konu bizim gönül alanımız içerisine girmektedir. Görev alanımızın sınırları, gönül sorumluluğumuzla çizili olacak.” dedi.

Yapılan açıklamaya göre, Ziyaret ettiği hastaların hal ve hatırlarını sorarak, sağlıkları için dua eden Aşgın, hasta ve hasta yakınları için de kendisine dua ve destek talebinde bulundu.

Karşılarında AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı gören hastaların memnuniyetleri yüzlerine yansırken, samimi diyalogların yaşandığı ziyarette, Aşgın’ın çalışmaları ilgiyle takip ettiklerini aktaran hasta ve hasta yakınları taleplerini de iletmeyi ihmal etmedi.

Samimi sohbetleriyle hastalara moral veren Aşgın, hastane yönetimi, hekimler ve tüm sağlık çalışanlarına, Çorumlular’ın sağlığı için verdiği hizmetlerden dolayı minnettar olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.12.2018 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.