Hatırlanmak onları mutlu etti

CHP İl Başkanı Cengiz ile bazı parti yöneticileri Atlas Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

20 Eylül 2013 Cuma 17:30
 Hatırlanmak onları mutlu etti

CHP İl Başkanı Cengiz ile bazı parti yöneticileri Atlas Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

CHP yöneticilerini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül, Muharip Gaziler Derneği Çorum Temsilcisi Kore Gazisi 86 yaşındaki Osman Özsoy ve dernek üyeleri katıldı.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Gaziler Günü’nü kutlayarak, CHP olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Atlas, şehit ve gazilere verilen değerin yeterli olduğunu belirterek, şöyle dedi; “Aziz şehitlerimizi anıyor ve huzurunuzda eğiliyorum. Şehitlik peygamberlikten sonra gelen yüce bir makamdır. Aynı şekilde gazilikte yüce bir makamdır. Ama maalesef size verilen değer yetersiz. Sizlere ne yapılsa azdır. Buradan belediyemize sesleniyorum. Muharip Gaziler Derneği’ne böyle ufak bir konteynır yakışmıyor. Biz CHP olarak sizlere yapılacak sosyal faaliyetlere  destek vermeye her zaman hazırız.”

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hatırlanmanın gururunu, bayrağa ve sancağa olan sevgiyi gördüklerini ifade etti.






Son Güncelleme: 20.09.2013 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.