‘Haydi Çorum! Bir destan daha yazalım’

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine 6 gün kala Çorum’da Cumhur İttifakı’nın paydaşları buluştu. Paydaşlar Erdoğan'a rekor ve güçlü desteği bir kez daha teyit etti.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 14:32
‘Haydi Çorum! Bir destan daha yazalım’

MUSTAFA DEMİRER

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine 6 gün kala Çorum’da Cumhur İttifakı’nın paydaşları buluştu. Paydaşlar seçmenlere Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor oyla yeniden seçerek ‘Haydi Çorum haydi, bir destan daha yazalım’ diye seslendi.

KİMLER KATILDI?

AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şakir Yıldırım, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşçu, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın katılımıyla bugün saat 13:30’da AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin basın açıklaması yapıldı.

PAYDAŞLAR REKOR OY ÇAĞRISINI TEYİT ETTİLER

Cumhur İttifakı paydaşların AK Parti ve MHP Milletvekili ile belediye başkanı ve il başkanlarının ayrı ayrı konuştuğu basın toplantısında, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü ve rekor destek çağrısı bir kez daha teyit edildi.

Cumhur İttifakı’nın Çorum paydaşları imza altına aldıkları nihai metinde şu ifadelere yer verdi:

“28 Mayıs’ta vereceğiniz kararla ya zillet ve ihanet sevdalılarını seçeceğiz, ya da önce vatan önce millet diyen ben ve arkadaşlarım kefenimizi giyerek bu yola çıktık diyen Türkiye sevdalısı adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz. Bütün hemşehrilerimizle 28 Mayıs’ta sandıklarda buluşuyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla inşallah yeniden seçiyoruz. Haydi Çorum haydi, bir destan daha yazalım”

Son Güncelleme: 24.05.2023 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-05-22 15:02:56

Gırtlağa kadar borca battım. Yazdığınız destan ortada.

Misafir Avatar
Başöğretmen 2023-05-22 16:01:29 @Çorumlu

altılı ganyan alışkanlığın vardır

Beğenmedim! (6)
Avatar
ZİLLET,İLLET,İHANET NE BU... 2023-05-22 14:50:13

KENDİNBİZDEN BAŞKASI YA ZİLLET,YA VATAN HAİNİ,YA FETÖ CÜ.AYRIŞTIRMAYA BİRE BİRSİNİZ.SİZİ KİMSE SEVMEK ZORUNDA DEĞİL BU YÜZDEN DE YUKLARIDAKİ SAYDIKLARIMIN HİÇ BİRİNİ KABUL ETMİYORUZ.

Avatar
Hoca... 2023-05-22 21:39:26

Bu kadar mı kirli siyaset olur...
Kazanmak için yapılan aşağılık kara propagandayı masum gösteren ahlâkın tarifini hangi dinde buluruz bilemiyorum.
Siyaset rezil, insanlık rezil herşey menfaat Allah kahretsin...
Fetö dediler kullandılar, PKK dediler kullandılar, dış güç dediler kullandılar.
Bunları diye diye ülkeyi soydular ve soymaya devam edecekler.

Avatar
Davacı 2023-05-23 01:57:31

Bu ülkedeki tüm siyasi partiler ve siyasetcilerinden davacigim. Şöyle dua ediyorum kim keyfi olarak haksiz yere bu makamları kendi nefsi için bu ülke ve milletin hakkını yedi ise Rabbim hepsinden hesabıni sorsun.

Avatar
Efsane 2023-05-22 21:32:48

Memleket her gün kan kaybediyor insanlar iki yüzlü hale gelirken sizler zannediyorsunuz ki bizim gücümüz her şeye yeter. Yanılıyorsunuz zaman her şeyi herkese öyle olmadığını gösterecek. Ruhun öldüğü bedenlerin yürüdüğü içi boş keyifsiz anlamsız, tatsız, tuzsuz.Her şeyin çok olduğu ama yetersiz sayıldığı bir ülke oldu. Kazanırken kaymetmek denir buna.

Avatar
Garip 2023-05-23 06:35:31

Ekonomi bitmiş ama devam diyor ve Kızıldeniz kapanırken hâlâ ben Allah'a inandım demeyi zor gören inkarcı Firavun geliyor aklıma

Avatar
Goreceuk 2023-05-22 16:53:10

Muhalefeti yalan dolan teror propagandasi ile yediniz, yuksek ihtimal (kesin) 28 mayista Erdogan tekrar cumhurbaskani olacak ve muhalefet diye birsey kalmayacak (6'li beceriksizler) sonra ne olacak biliyormusunuz? BIRBIRINIZI YIYECEKSINIZ, EKONOMIK KRIZ BITIRECEK SIZI VE KIBRINIZI. Iste o zaman gorecegiz sizi beyler

Avatar
Seçim 2023-05-24 04:45:51

Allah hidayet versin basiretiniz kapalıysa açılsın inşAllah

banner165