HDP 3 maymunu oynuyor

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, HDP'nin 3 maymunu oynadığını söyledi.

15 Ekim 2020 Perşembe 00:08
HDP 3 maymunu oynuyor

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile AK Parti Çorum Milletvekili ve Komisyon Üyesi Erol Kavuncu, TBMM'de ‘Dunya Çocuk/Kız Çocukları Günü’ münasebetiyle ortak basın açıklaması yaptı.
Katırcıloğlu ve Kavuncu, "Terör örgütü PKK son iki yılda 18 yaşın altında 88'i kız çocuğu olmak üzere 316 çocuğu dağa kaçırmıştır. Kız çocuklarımız; Toplumu inşa eden geleceğin anneleri, iş kadınları, siyasetçileri yarımlarıdır. Çocukların her ne şekilde olursa olsun istismar edilmeleri tam bir insanlık suçudur. Kız çocukları hayat baharının tomurcuklarıdır. Bu ülkeye bu coğrafyaya baharı getirmek istiyorsak çocuklarımızdan başlamalıyız.  Biz cenneti annelerin ayaklarının altına seren bir medeniyetin mirasını taşıyoruz.” Dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu, yaptığı konuşmada, HDP’nin 3 maymunu oynadığını gördüklerini belirterek, “Türkiye terör örgütleriyle ve siyasi uzantılarıyla yıllardır mücadele ediyor. Bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız, 316 çocuk kaçırıldı.
Bu çocuklar özellikle kız çocukları tecavüze uğradı, hamile kalanlar terör örgütünce infaz edildi. Ailelerinin de tehdit edildiğini herkes biliyor.
HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde başlayan evlat nöbetinde, bir yılda 19 çocuk ailesine kavuştu. 3 Eylül 2019'da bir aile ile başlayan eylem, şimdilerde 141 ailenin katılımıyla sürüyor. Evlatlarının 'ölüsüne bile razıyım' diyen annelerin masum ve insani direnişlerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Her TBMM Genel Kurulu oturumunda çocuk istismarı için önerge veren HDP'nin bu çocuklarla ilgili üç maymunu oynadığını görüyor, hayretle izliyoruz. HDP yöneticileri, 'PKK terör örgütü değildir' diyecek kadar PKK'nın esiri olmuşlardır. HDP ile el ele kol kola, ağız birliği yapan Millet İttifakı'nın hak ettiği notu, milletimiz 2023 seçimlerinde ferasetiyle verecektir."

Son Güncelleme: 15.10.2020 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-10-15 11:01:36

İktidar HDP mi? Yasama, yürütme ve yargının tümünü elinde bulunduran sisteme geçildi, iktidarsınız, istediğiniz kişiyi istediğiniz yerde görevlendiriyorsunuz, istediğiniz ihaleyi istediğinize veriyor hatta vergi indirimleri dahi yapıyorsunuz, istediğiniz kişi hapse atılıyor, istemediğiniz kişi ceza bile almıyor ama HDP şöyle diğeri böyle diye dert yanıyorsunuz sürekli.

Avatar
Murat kara 2020-10-15 18:27:30

Sizin cemaat vakfında çocuklar taciz edilirken neredeydin takiyyeci başkan senin gibiler hep den daha tehlikleli