HDP çok kirli oyunlar içinde!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Türkiye’nin karanlık güçlerin oyunlarına göz yummayacağını bildirdi.

21 Temmuz 2015 Salı 14:13
 HDP çok kirli oyunlar içinde!


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Türkiye’nin karanlık güçlerin oyunlarına göz yummayacağını bildirdi.


Urfa Suruç ve Adıyaman’da yaşanan hain saldırıları lanetleyen Anaç, açıklamasında şöyle dedi: “Ateş çemberi ortasında huzur ve güven ülkesi olan Türkiye'de kaos senaryosunun bir yenisi daha içerideki iş birlikçileri ve vatan hainlerinin de destek ve yardımıyla devreye sokuldu. Sayın Başbakanımızın dün tüm il başkanlarımızı arayıp seçime hazır olun talimatının akabinde, tam da emanet oy alan partilerin özellikle sırtını PYD 'ye, YPG’ye ve birilerine yasladığını utanmadan ikrar eden KCK'ya ve PKK'ya terörist diyemeyen, son seçimlerle de nasıl oy aldığı malum olan HDP' nin oylarının düşerek esas sahibi olan milletin partisi AK Parti ye dönüşe geçmişken, Suruç ta bombalı saldırı gerçekleşiyor. Tabi bu saldırının zamanlaması çok manidar. Bu saldırı seçim öncesi birilerinin uzantısı HDP'nin Diyarbakır mitinginde yapılan bombalı saldırıyı akla getiriyor. O saldırı sonrası bu işi iyi kullanan HDP bölgede oylarını birkaç puan arttırdı. Yapılan saldırı ile HDP’nin emanet oy kaçışı duracak mı? Bu saldırıdan kim prim kazanacak? Her ne kadar yabancı ülke istihbarat örgütlerinin ortak projesi, taşeron terör örgütü DEAŞ tarafından saldırının gerçekleştirildiği, özellikle PKK-KCK ağzıyla dillendirilse de, ileri ki günlerde durum daha net ortaya çıkarılacak ve göreceğiz.


Netice itibariyle kimden ya da nerden gelirse gelsin tüm terörist saldırıları kınıyor lanetliyorum. Zira terörün dini, dili, ırkı mezhebi yoktur. Gün bir olma birlik olma günüdür. Bu saldırılara ülkemiz ve milletimiz boyun eğmeyecektir. Bu bomba esasında ülke bütünlüğüne, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize, huzur ve güvene yapılmıştır. Saldırıda hayatını kaybeden ülke vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.”


Anaç, açıklamasının sonunda Adıyaman'da hain PKK’nın alçakça saldırısıyla  şehit olan askerimize Allahtan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileğinde bulundu.



Son Güncelleme: 21.07.2015 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.