HDP için can hıraş çalışanlara mesaj

MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Malazgirt İlçe Jandarma komutanı Arslan Kulaksız’ın...

28 Temmuz 2015 Salı 12:28
 HDP için can hıraş çalışanlara mesaj


MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Malazgirt İlçe Jandarma komutanı Arslan Kulaksız’ın hain teröristlerce şehit edilmesinin ardından bir açıklama yaptı.


Türkiye’yi adım adım felakete götürdüğünü söyledikleri "çözüm süreci" adını verilen ihanet sürecinin ne yazık ki acı sonuçlarından birisinin daha yansımasının görüldüğünü belirten Çetin, “Muş ilimizin Malazgirt İlçe Garnizon Komutanımız Binbaşı Arslan Kulaksız dün ailesi ile birlikte iken kahpece bir pusu ile bölücü teröristler tarafından şehit edilmiştir.


Yıllardır söylediklerimiz de ne kadar haklı olduğumuz ne yazık ki bir kez daha ortaya çıkmıştır. PKK bir terör örgütüdür dediğimizde bize barışa sekte vurduğumuzu söyleyenler acaba şimdi nerededir? Türk milletinin aklıyla alay edercesine memleketi karış karış gezen sözde akil insanlar ne yüzle şimdi sokaklarda gezmektedir?


Barzani’yle, Şivan Perver’le elele omuz omuza türküler söyleyenler, söyledikleri türkülere beraber ağlayanlar şu an hiç mi vicdan azabı çekmemektedir? ‘Ne istediler de vermedik’ diyen zat acaba vermiş olduğu şeylerin memleketi ne hale düşürdüğünün farkında mıdır?


HDP dedikleri siyasi teröristi barajın üzerine çıkarmak için can hıraş çalışanlar acaba şu an ne düşünmektedir? Kendilerini soktukları gibi Milliyetçi Hareket Partisi'ni de bu siyasi teröristlerle aynı safa arlanmadan yerleştirmeye çalışan "%60'lık blok" sevdalıları acaba kiminle kol kola girmeye çalıştıklarının farkında mıdır?


Ancak ne yazık ki farkında olduklarına inanmıyoruz. Yanan ocaklar yine Türk milletinin ocaklarıdır. Ateş yine Türk milletinin ocağına düşmüştür.


Şehit olan kahraman binbaşımıza Yüce Allah'tan rahmet, başta şehidimizin ailesine ve bütün Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.”


Son Güncelleme: 28.07.2015 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.