Hedef, büyük Çorum

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

08 Aralık 2018 Cumartesi 00:53
Hedef, büyük Çorum

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Aşgın, “Büyük Çorum için bütün mahallelerle birlikte güçlü kalkınma hamlemizi başlatıyoruz. Güvencemiz önce Allah, sonra her bir hemşehrimizin Çorum sevdalısı koca yüreğidir.” Dedi.

Yapılan açıklamaya göre, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Karakeçili Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, Bahçevlievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı, Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, Buhara Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Ulukavak Mahallesi Muhtarı  Hanefi Özdemir, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Tekin Kaşar ve Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal’ı ziyaret eden Aşgın, ev sahiplikleri ve nezaketleri için tüm muhtarlara teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Kılıç, Hasan Algül ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’un da katıldığı ziyaretlerde konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehri 14 mahalle muhtarı ile birlikte yöneteceklerini ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi.

Aşgın şöyle devam etti; “Gücümüzü sevgiden binlerce yıllık kardeşlik hukukumuzdan alıyoruz. Binlerce şehit Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Çerkez ve daha niceleri olmak üzere, Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da koyun koyuna yatan şanlı, şerefli bir ecdadın torunlarıyız. Bugün bu bilinçle Büyük Çorum için bütün mahalleleriyle birlikte güçlü kalkınma hamlemizi başlatıyoruz. Güvencemiz önce Allah, sonra her bir hemşehrimizin Çorum sevdalısı koca yüreğidir.

Obadan şehre bin yıldır Horasan, Türkistan irfanıyla yoğrulmuş bu kutlu şehirde yaşıyoruz. Ahmet Yesevi pirleri, Hacı Bektaş-ı Veli mirasıyla kardeşliğimizi yoğuruyoruz. Derdimiz mahalle mahalle, sokak sokak, fert fert herbir hemşerimize aynı nazarlarla bakarak adalet ve hakkaniyetle hizmetkar olmaktır. Düsturumuz Yetmiş iki millete bir göz ile bakamayan halka müderris olsa Hakka asidir. Yunus, Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli yoludur.

Bizim devlet geleneğimizde muhtarlarımız mahallelerimizin eminidir. Bir şehrin imarı ve ihyası, huzur ve asayişi muhtarlarımızın içinde bulunduğu katılımcı bir yönetim anlayışı ile ancak sağlanabilir. Biz şehrimizi birlikte yönetelim diyerek yola çıktık. Bu bağlamda her bir mahalle muhtarımız bizim için doğal bir belediye başkan yardımcısı hükmündedir. Muhtarlarımız bizi garip, gureba,  fakir fukara her bir dertli  vatandaşımıza ulaştıracak mahalleyi eminlerimizdir. Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız, elimiz kolumuz olacak. Bu şehri hep birlikte yönetecek ve geleceğe taşıyacağız.”

Son Güncelleme: 08.12.2018 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2018-12-17 13:53:00

çorum yerinde saysın ilçeler bitsin akpliler köşelik olsun vah çorumum vah