Helallik istedi, istifa etti

Yeniden Refah Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Serkan Uzunkaya, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

12 Nisan 2023 Çarşamba 22:02
Helallik istedi, istifa etti

Yeniden Refah Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Serkan Uzunkaya, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Serkan Uzunkaya, şu ifadelere yer verdi:

"Sırasıyla Anadolu Gençlik Derneği, Erbakan Vakfı, Yeniden Refah Partisi'nde görev aldım ve bu görevleri yalnızca Cenabı Hakk'ın rızasını kazanmak için yaptım. Memleketimiz ve milletimiz için karınca misali olsa da elimden geleni en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum ve bu yerlere hizmet vermekten hiç pişmanlık duymadım Elhamdülillah.

'SON BİR AYDIR YAŞADIKLARIM'

Şu anda ülke bir seçim arefesinde ve herkes birbirine ağzı alınmayacak sözler söylemekte, son bir ayda yaşadıklarımı ömrüm boyunca yaşamadım. Yeri geldi hain olduk, yeri geldi o hain diyenler bizi kahraman yaptı. Şİmdi diğer cenahtan yine bize hain ilan edenler var. Bunlar omurgasız kişiler, çanak yalayıcılar ama bunların hiçbiri umurumda bile değil. Herkes kendi karakterini ortaya koyar. Bu süreç beni gerçekten çok yıprattı. Bunun ismi siyaset değil faşistliktir, bölücülüktür. Kardeşi kardeşe kırdıran bir ortamdayız. Yarın seçimler bitecek yine biz bize kalacağız. Birbirinin arkasından iş çevirenler yan yana geldiklerinde maalesef kardeş oluyor.

'BÖYLE ORTAMDA SİYASET YAPAMAM'

Benim böyle ortamlarda siyaset yapmam. Kendime ve davama en büyük ihanettir. Bu sebeplerden dolayı kurucu ilçe başkanı olduğum Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığı görevimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. Kimse bizim vatanseverliğimizi, milletimize bağımlılığımızı sorgulama gibi lüksü olamaz. Herkes kendi pisliğine baksın. Çok değer verdiğim teşkilatımdaki kardeşlerime karşılık beklemeden çaba gösterdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah c.c hepsinden razı olsun. Benden yana herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum. Kıymetli kardeşlerim hepiniz Allah c.c emanet olunuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-04-13 10:10:04

Bu zamanda böyle insanlar bulmak zor.Allah senin gibi onurlu şerefli insanların yardımcısı olsun.

Avatar
Mehmet 2023-04-12 22:41:28

Ilkeli durus

Avatar
Helal olsun 2023-04-12 23:26:26

Helal olsun.Senin gibi, açık sozlu mert civanlara...

Avatar
Akıllı Memet 2023-04-12 23:39:41

Sizi tanımıyorum ama sözlerine katılmamak mümkün değil.

Avatar
Fatih 2023-04-12 23:48:39

Helal olsun Fırıldak olanlar utansın..

Avatar
SORUMLU 2023-04-13 08:09:18

İŞTE ADAM GİBİ ADAM. AÇIK SÖZLÜ. HAKİKİ DAVA ADAMI. BÖYLE DEVAM ET BAŞKAN.HAK DA BİR BATIL DA BİRDİR. BİRDEN FAZLA HAKK OLMAZ

Avatar
Garip 2023-04-12 22:15:38

sen ne güzel bir insansın be kardeşim. inancın ve değerlerin için bütün makamları itecek kadar karakter ve duruşa sahipsin. makamlarda değil gönlüm desin.

Avatar
Başöğretmen 2023-04-14 10:10:07

millet ittişfakında kalsaydı istifa etmezdin.ilkeliymiş geç bunları sorun senin gibi zoru görünce kıvıramnlarda .zaten böyleleri ile yol yürünmez yAllah