Hem CHP hem AK Parti’ye yüklendi

MHP adayı Kenan Şahin, CHP'nin üst yönetimini eleştirirken, AK Parti'nin yereldeki yöneticilerini şımarıklıkla suçladı.

27 Mart 2019 Çarşamba 11:07
Hem CHP hem AK Parti’ye yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, 31 Mart seçimlerine birkaç gün kala yazılı bir açıklamayla mesaj verdi, iktidarın yereldeki yöneticilerine yüklendi.
ADAYLIĞIMIN İLANINDAN BERİ...
Şahsına ve partisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek söze başlayan Şahin, adaylığımın ilan edildiği ilk günden itibaren gece gündüz demeden şehrin tüm mahalle ve sokaklarında hemşehrileri ile buluşmak, dertleşmek, sorunlarını dinlemek için azami gayret gösterdiğini ifade etti.
DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN GERİ DURMAM
‘Emrolduğun gibi dost doğru ol’ ilahi emri gereğince doğruları söylemekten hiç bir zaman geri durmayacağını, yapamayacağı uçuk vaatlerden de her daim uzak duracağını aktaran Şahin, yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi; “Gittiğim her dükkanda, her köşe başında, her evde insanımızın dertlerini, sıkıntılarını tek tek not ediyorum. İşsizlik ve hayat pahalılığı, ülkemizin beka sorunu, bugünlerin en önemli problemlerinin başında geliyor. Yerel yönetim olarak biz göreve geldiğimizde bu duruma kayıtsız kalmayacağız. Görüyorum ki; milletimizin feraseti ortadadır, ortak akıl ile çözemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz da yoktur.
SU, VERGİ, ULAŞIMDA İNDİRİM SÖZÜ
Bakın göreve geldiğimiz andan itibaren yapacağımız acil plan iş akdine göre; ilk bir yıl içinde gerek belediye kanalıyla gerçekleşen iş istihdamı konusundaki artışı, gerek su, ulaşım ve ruhsat ücretlerindeki indirimi gerekse alım ve yatırım maliyetlerinde gerçekleşen fiyat farklarını bize oy veren vermeyen bütün hemşerilerimiz fark edeceklerdir. Enflasyonla mücadelede, Cumhur İttifakı'nın bir ortağı olarak sorumluluklarımızın farkındayız ve Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sonuna kadar bu mücadele de yanında olacağız.
AK PARTİ'NİN YEREL YÖNETİCİLERİ ŞIMARIK
Ortağımızın yereldeki beceriksiz ve şımarık yöneticileri gibi asla halkımıza üstten bakıp, arkalarından fırıldak çevirmeyeceğiz. Ne devleti, ne de halkımızı soymayacağız, soydurmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında kuzu, halkımızın karşısında aslan kesilen bu yönetim anlayışına MHP olarak son vermek emin olun başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkesi memnun edecektir.
KAPANAN İKİ FABRİKA İÇİN SEFERLERLİK
İlk olarak şehrimizin kapanmış olan iki büyük fabrikasının yeniden hizmete açılmasını sağlayarak istihdam seferberliği başlatacağız.
3 LİRAYA ÇAY SATTIRMAYIZ
Halkın tek sahibi olduğunu düşündüğümüz parklarda halkımızın rahatça oturamamakta olduğunu görüyor bunun üzüntüsünü yaşıyoruz.
Belediyemizin kiraya verdiği işletmelerde fahiş fiyatlarla hiç bir ürünün (örneğin bir bardak çayın 3 liraya) satılmasına izin vermeyeceğiz.
UCUZ EKMEK
Halkımızın ucuz ekmek alması için kurulan ekmek fabrikasındaki ürünlerin bir yandan fiyatlarını makul tutmaya devam ederken, bir yandan da ürünlerin sağlık yönünden de kalitesini artıracağız. Çiftçimize alım garantisi vererek "siyez buğdayının" ilimizde hem üretimini yaygınlaşmasını, katma değer sağlamasını gerçekleştirirken, aynı zamanda toplum sağlığına da büyük katkıda bulunacağız.
TURİSTLER KONAKLAYACAK
Turizm konusunda oldukça büyük bir hazineye sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Alacahöyük ve Boğazkale'nin tanıtılmasıyla birlikte buraya gelen kafilelerin, komşumuz Amasya'ya gelen turların, Çorum'da konaklaması için tur acenteleriyle (her getirdikleri turist başına katkı) belediye olarak özel anlaşmalar yapacağız. Bu sayede başta leblebici, lokantacı, otelci, marketçi olmak üzere tüm esnafımıza katkı sağlayacağız. Biz biliyoruz ki: dışarıdan ilimize girecek her lira iş, aş ve istihdam olarak şehrimizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.
CHP VE AK PARTİ İÇİN NE DEDİ?
Rakiplerimizden CHP üst yönetiminin ve liderinin hali de, Cumhur İttifakı'mızın ortağı AK Parti'nin yerel yöneticilerinin hali de ortadadır. Terazi koyduğunuzda hiç biri birbirini Allah için ağdırmamaktadır. Bunların kendilerinden başka Çorum halkına verecekleri hiç bir şey de yoktur. Ben içinizden bir kardeşiniz olarak sağ duyulu tüm halkımızın ve CHP’nin milli seçmeninden büyük destek alacağımı biliyorum. Çünkü birisi genel merkezinden birisi yerel yönetiminden bıkmıştır. Bizim başkanlığımız başta bu iki partinin seçmenleri olmak üzere, Tüm Çorum halkına huzur ve güven getirecektir.
'MHP’YE OY VERİRSENİZ CHP'YE GİDER DİYEREK KORKUTUYORLAR'
Şimdi sizi MHP'ye oy verirseniz, belediye CHP'ye gider diye korkutuyorlar. Matematiksel olarak bunun olmayacağını bildikleri halde, halkımızın iradesine ipotek koymaya çalışanların geçmişte düştükleri hal ortadadır. Biz sizden de, kendimizden de eminiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Ateşe su taşıyan karınca misali tarafınızın hak olmasını bekliyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum.” 

 

Son Güncelleme: 27.03.2019 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vurdu gol oldu 2019-03-27 11:43:33

Cumhur İttifakı dediğiniz gerçekleri söyleme sus pus otur ittifakı mi? Hatta siz istiyorsunuz ki bana oy vermeyim iktidar partisinin yanlış politikalar sonucu oyları düşüyor onları destekleyin demesini mi bekliyorsunuz?

Avatar
Cumhur ittifakı Çorum da yok 2019-03-27 12:01:05

Çorum'da ittifak yok kimse buna uygun çalışmak zorunda da degil bu yüzden. İttifak olsaydı ortak aday olur akp MHP yüzde destekler oy çalmaya çalışmaz, halkı bize oy yoksa hizmet yok diyerek tehdit etmezdi. Kenan beyin sosyal medyasını takip ettiysen eğer Devlet Bahçeli ile fotoğraflarını yemek yediklerini ve desteğini gorebikirisn

Avatar
Cumhur İttifakına uygun çalış 2019-03-27 11:17:53

Geçtiğimiz günlerde Tokata giden Devlet Bahçeli Çoruma gelerek neden adayına destek vermedi peki. Sungurluya uğradı çorumdan teyet geçti.

Avatar
Doğru mu? 2019-03-27 11:19:28

Sayın Kenan Şahin'in ben kazanmadıktan sonra ha CHP kazanmış ha Akp kazanmış fark etmez dediği doğru mu?

Avatar
turhan 2019-03-27 11:30:05

Kenan bey; suda indirim yapabilirsin ama vergide yapamazsın vergi kanundur sen belirleyemezsin. Söylediğin fabrikalar şahıstır belediye olarak karışamazsın sende para varsa alabilirsin o ayrı ona diyecek bir şey yok.Belediyenin halk ekmek fabrikasından haberin yok herhalde belediye zaten uygun fiyata kaliteli ekmek üretiyor olan birşeyi söylemenin anlamı yok. mhp ye oy demek chp ye oy demek bunuda herkes biliyor ama sen anlayamamışsın.

Avatar
seçmen 2019-03-27 11:47:26

Bu seçimde oylar MHP ye belediye başkanlığı olmazsa vekillik artık akp aday çıkarırken seçmenin isteklerini göz önünde bulundurması gerekiyor

Avatar
Ülkücü 2019-03-27 11:38:40

Asıl şımarık sensin ergen çocuklar gibi hareket ediyorsun matematik hesaptan bahsetmişsin nasıl mühendissin ki daha hesabı göremiyorsun kardeşim 75000 akp oyu 20000 mhp oyu bu mızrak bu çuvala nasıl sığacak daha oy hesabı yapamıyorsun çıkmışsın belediye yönetmeye talip oluyorsun chp ye vereceksin belediyeyi birde cumhurbaşkanı yerel siyasetçilere gereğini yapacak demiş ya gercekten komik adamsın sen akp adayı değilsin cumhurbaşkanı seni desteklemiyorki ne içiriyorlar sana merak ediyorum

Avatar
Mehmet 2019-03-27 14:30:05

Kenan şahin korkusuzca dogruları söylüyor helal olsun oyumuz kenan şahine inşAllah pazartesi günü kendisini çorum belediye başkanı olarak görecegiz