Hem dinlendi hem çalıştı

TBMM'nin tatile girmesi sonrası Çorum'a gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan...

24 Temmuz 2015 Cuma 15:42
 Hem dinlendi hem çalıştı


TBMM'nin tatile girmesi sonrası Çorum'a gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili  Cahit Bağcı, 35. Uluslararası Çorum Hitit Fuarı’nın açılışı sonrası memleketi Dodurga’nın Çiftlik Köyü’ne geçti. Köyünde kardeşleri, akrabaları ve hemşerileri ile birlikte vakit geçiren Bağcı, gündüzistirahat eden  gece Dodurga ve Çiftlik’te hemşerilerini dinledi.


Dodurga Kaymakamı Muhammet Emin Elmalı ve Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile bir kaç kez bir araya gelen Bağcı, yürüyen projeler ve planlanan çalışmalar ve yatırımlar hakkında istişarede bulundu.


Bağcı'nın ilçedeki inceleme  ziyaretine İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Çıplak da katıldı.


Bağcı yaptığı açıklamada şöyle dedi:


‘DODURGA GÜREŞ SAHASI YAPIMI BAŞLADI’


"Dodurga Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla son derece verimli bir çalışma yaptık. Karşılıklı işbirliği içinde pek çok projede önemli mesafeler aldık. Bu çerçevede İl Özel İdaremiz ve Belediyemiz işbirliğinde planlanan çok amaçlı etkinlik alanı ve tribününün yapımına başlanmış olup, Ağustos ayı sonuna tamamlanacaktır. Projeye soyunma odaları da dahil edilmiştir ve bu yıl 5 Eylülde yapılan Güreş ve şenliklerde açılışını yapacağız.


‘DODURGA-OSMANCIK YOLU 2.KAT ASFALT YAPIMI BAŞLIYOR’


Maliye Bakanlığında temin edilen özel ödenekle yapımı gerçekleştirilen Dodurga-Osmancık yolunun (18 km) 2.kat asfaltının yapımına gelecek hafta başlanacaktır.


ÇİFTLİK-TUTUŞ-ALPAGUT-AKKAYA GRUP YOLUNDA ÇALIŞMA


Dodurga Köy Grup yollarında 2015 yılı yatırım programı çerçevesinde planlanan yol genişletme, yama ve onarım çalışması ile Akkaya yolunun 4 km  asfalt yapımına başlanmıştır.


‘ÇETMEÖZÜ SUYU DODURGA ve ÇİFTLİK KÖYÜ DEPOLARINA SU’


1960'lı yıllara dayanan su kaynağının kuruması nedeniyle yaşanan su sıkıntısı Dodurga Belediyesi ve il Özel İdare tarafından yapılan makinalı çalışma ve drenaj sonucu giderilerek su tekrar kazanıldı.


‘DODURGA'YA 1000 TONLUK YENİ SU DEPOSU YAPILACAK’


Saniyede 12 litre sürekli yön değiştiren kömür madeni açık ocak nedeniyle tekrar Maden sahasından geçirilerek Dodurga su deposuna getirildi. Ancak mevcut depoların çok eski ve sağlıksız olması nedeniyle 1000 tonluk yeni bir depo yapılması için İller Bankasından destek alınması kararlaştırıldı.  Bu konuyu takip ederek 2016 yılında yapımı için çaba göstereceğiz.”


‘DODURGA TOKİ YIL SONUNDA İHALE EDİLİYOR’

Bağcı ve beraberindeki heyet, TOKİ konutları konusunda son durumu  değerlendirildi. Bağcı, TOKİ Finansman Daire Başkanı hemşerimiz Ayhan Karaca'yı  ile telefonla arayarak son işlemler konusunda bilgi aldı.


‘DODURGA SULAMA PROJESİ’NİN YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI’


Bağcı, Dodurga Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla sulama projesi çalışmalarını  sahada inceleyerek bilgi aldı. Arazideki hububat ekili alanlarda çalışma yapılamadığından hasadın tamamlanması ile arazide kazı ve kapalı sistem boru döşeme çalışmalarına hız verilerek 2016 yılı bahar aylarına tamamlanmasının amaçlandığı bildirildi.


Bağcı, hemşehrilerine hitap ederek, "seçim sürecinde ne hedeflemiş ve vaat etmişsek hepsini gerçekleştirmek için çalışacağız" diyerek, 13 yıldır son derece hayati önemle sahip projelerinin ortaya konulduğunu ve bu çalışmaların yenileri ile devam edeceğini söyledi.  "AK PARTİ olarak "siyasetin sonuç alma sanatı" olduğunu alnımızın akıyla gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Milletimizin Partimize olan güvenini koruyarak artırmak için daha çok çalışacak ve demokratik müreffeh huzur ve güvenli bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin oyunlarına gelmeyecek, bölücülerle, terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Acılarımızı yüreklerimize gömerek sağduyulu ve sorumlu davranarak ülkemizi çıkmazlara sokmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Milletin sağduyusu galip gelecek hainler, bölücüler ve ayrımcılık yapanlar, üstünlük peşinde olanlar kaybedecek, kardeşlik kazanacaktır" dedi.



Son Güncelleme: 24.07.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165