Hemşehrilerine ilk mesajı verdi

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, bütün Çorumlular’ı çayımızı içmeye, muhabbetimize ve heyecanımıza ortak olamaya davet ediyorum.” dedi.

24 Eylül 2019 Salı 23:24
Hemşehrilerine ilk mesajı verdi

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, "Bütün Çorumlular’ı çayımızı içmeye, muhabbetimize ve heyecanımıza ortak olamaya davet ediyorum.”dedi.
Yeni görevi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Karapıçak, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri ile Genel Başkan yardımcımız Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Bey tarafından MHP Çorum İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir.
18.09.2019 tarihi itibari ile kutlu davamızın bayrağını teslim almış bulunmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi’nde yıllardır nefer olarak sürdürdüğüm faaliyetlerimi daha büyük bir sorumluluk bilinciyle sürdürmeye devam edeceğim. Öncelikli olarak bu kutlu emaneti şahsıma layık gören Genel Başkanımız, bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genel Merkez Yöneticilerimize, şükranlarımı sunuyorum. Göreve başladığım andan itibaren desteklerini duruş ve beyanları ile gösteren dava arkadaşlarıma, görevi devraldığım değerli parti yöneticilerime ve Çorumlu hemşehrilerime teşekkürü borç
biliyorum.” diye konuştu.
Türk milletinin kutlu devlet, hür ve bağımsız millet davasının yılmaz savunucusu ve teminatı olan ülkücü hareketin yegane siyasi kurumu olan MHP kadrolarında bir nefer olmanın siyasal, sosyal ve tarihsel sorumluluğunun farkında olduğunun bilinmesini isteyen Karapıçak, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi;
“Türk Milletinin refahı ve Türk Devletinin bekasını her türlü meselenin üzerinde görmekteyiz. Son yıllarda ülkemizin içeriden ve dışarıdan kaynaklı olarak maruz kaldığı tehditler ve saldırılar karşısında Genel Başkanımızın her fırsatta vurgu yaptığı Milli Politikalar için yorulmadan çalışacağız. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ortaya çıkan tehditler, küresel emperyalist güçlerin coğrafyamıza kasteden hain emellerine yönelik girişimleri, Türk Milliyetçilerinin yükünü ve sorumluluğunu her zamankinden daha da önemli hale getirmiştir. Bu kapsamda Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sisteminin birleştirici gücünün ülkemizin güçlenmesi ve gelişmesi için ne denli önemli olduğunu görmekteyiz. Cumhur İttifakı kapsamında Türk Milletinin yanılmaz ve sarsılmaz sağduyusuna dayanan siyaset anlayışından kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Cumhur İttifakının ruhuna ve milli hedeflerine zarar verecek her türlü tutum ve davranışla mücadele edeceğiz. İstisnasız her insanımıza ulaşıp, mazlumun ve masumun sesi olan, hak ve adaletin savunucusu olan bir siyaset anlayışı ortaya koyacağız. Liderimizin “ Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben” anlayışı siyaset anlayışımızın taviz kabul etmez ilkesi olacaktır. Hiçbir şahsi menfaat ve çıkar Milli Ülkülerimizin üzerinde olamayacaktır. Genç, dinamik ve inanmış siyaset kadromuzla, İlimizin gelişmesi ve kalkınması için hak ettiği yatırımlara kavuşması için gece gündüz yorulmadan çalışacağız. Eş, dost, yandaş kayırmacılığına hapsolmuş kısır ve ucuz politik yanlışlara müsaade etmeyeceğiz. Çorum’u özlediği ve hak ettiği “Memleket İçin Siyaset, Millet İçin Hizmet” anlayışına kavuşturacağız. Gönlümüz hep Çorum, “Aklımız Hep Türkiye” olacaktır. Bu vesile ile ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen, heyecanımızı paylaşan bütün hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bütün Çorumlular’ı çayımızı içmeye, muhabbetimize ve heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum.”

 

Son Güncelleme: 24.09.2019 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜLKÜCÜLÜK 2019-09-25 11:10:06

HAKİKİ ÜLKÜCÜLER VE TİCARİ ÜLKÜCÜLER. FARK BURADA.GÖRECEĞİZ? KİM HAKİKİ,KİM TİCARİ? BİR DE SİYASİ ÜLKÜCÜLER VAR.SEÇİM DÖNEMİNDE ADAY OLURLAR.LİSTEYE GİREMEYİP VEYA SEÇİLEMEYİP SIRRA KADEM BASARLAR.SONRASINDA BİR DAHA ORTADA GÖRÜNMEZLER.

Misafir Avatar
Unutmayalım 2019-09-25 11:56:26 @ÜLKÜCÜLÜK

Bir de bağımsız ülkücüler var.Bu hususu unutmayalım.2010 referandumunda ölülerin bile mezardan çıkarılması gerektiğini söyleyen FETÖ elebaşı ile birlikte hareket etmişlerdi.

Beğenmedim! (0)