Hemşehrimiz görevinden affını istedi

AK Parti Grup Başkanı hemşehrimiz Naci Bostancı, görevinden affını istedi.

15 Kasım 2021 Pazartesi 13:12
Hemşehrimiz görevinden affını istedi

AK Parti Grup Başkanı hemşehrimiz Naci Bostancı, görevinden affını istedi. Bostancı'nın yerine Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın bu görevi üstleneceği öğrenildi.

AK Parti Grup Başkanlığı görevini yürüten Naci Bostancı görevinden affını istedi.
Edinilen bilgiye göre, Naci Bostancı, bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek, bu talebini iletti ve farklı bir görev üstlenebileceğini söyledi.

Bostancı'nın genel başkan danışmanı olarak, AK Parti Genel Merkezi'nde görev alabileceği belirtiliyor.

GÖREVE İSMET YILMAZ GELİYOR

Naci Bostancı'dan boşalacak Grup Başkanlığı'na ise Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği öğrenildi.

Grup başkanlık görevine gelecek Yılmaz, grup başkanvekillerinin görevlerinin koordinasyonunu sağlayacak, çalışmalara başkanlık edecek ve Meclis çalışmaları konusunda planlama yapacak.

KAYNAK: NTV

Son Güncelleme: 16.11.2021 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne İskilipmiş 2021-11-16 09:46:56

Yozgatlı iskilipli rizeli trabzonlunn yönettiği ülke bu kadar olur...

Avatar
Sami 2021-11-15 14:35:28

Hayırlı Olsun

Avatar
İskilipden 2021-11-15 21:49:00

Hemşerimiz Tosya yoluna bir gündeme getirse olmaz mıydı?
Meslek Yüksek Okuluna bir çözüm üretseydi?
Bu makamlara kolay gelişmiyor İktidar partilerinin genel başkan yardımcıları İskilipli idi.
İlçenin kaderinde değişimlik olmadı.

Avatar
Çorum'lu 2021-11-20 10:23:57

Naci Bostancı Çorum umrunda bile değil. NACİ Bostancı Amasya için çalışır. NACİ Bostancı HÜKÜMETİN içerisindeki Çorum düşmanlarından bir tanesidir. Çorumun Havaalanını ve Polis Meslek Okulunu Çorumun elinden alanlardır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Çorum'lu 2021-11-21 10:38:09

Binali Yıldırım İzmir milletvekilliği yapıyor. Binali Yıldırım aslen Erzincanlı dır. İzmir'e mi daha çok yatırım gitmiştir,Erzincan'a mı daha çok yatırım yapılmıştır. Binali Yıldırım Erzincan'a YATIRIMLARI yağdırıyor. NACİ Bostancı Çorumlu 'dur,Amasya Milletvekiliği yapıyor. Çorum' a yapılan yatırıma bakın, birde Amasya'ya yapılan YATIRIMLARA bakın. NACİ Bostancı'nın ÇORUM umrunda bile değil. NACİ Bostancı ve Binali Yıldırım arasındaki farkı görün. İkiside Recep Tayyip Erdoğan' ın en yakınındaki isimler. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Çorum'lu 2021-11-21 10:50:00

Naci Bostancı'nın Çorum' a bir faydası yok. Peki Baba ocağı İSKİLİP'e neden hiç bir yararı, FAYDASI yok. NACİ Bostancı bari İSKİLİP'e bir faydan, bir yararırın olsun. Ama emir büyük yerden, ÇORUM'a hiç bir şekilde yağmurlu havada su bile yok. ANLAYANA.....

banner165