Hemşehrimiz İzmir’den aday

Çorum Belediyesi'nin eski personellerinden hemşehrimiz Mehmet Sakıcı, İYİ Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

26 Mart 2023 Pazar 14:21
Hemşehrimiz İzmir’den aday

Çorum Belediyesi'nin eski personellerinden hemşehrimiz Mehmet Sakıcı, İYİ Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Uzun yıllar Çorum Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan ve en son Emlak-İstimlak Müdürü iken oğlunun öğrenim durumu nedeniyle İzmir Urla’ya yerleşen Mehmet Sakıcı, Urla Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek İYİ Parti İzmir Birinci Bölge aday adayı oldu.

Aday adaylığı başvurusundan sonra Anıtkabir’i ziyaret eden Sakıcı,“Kurmuş olduğun Türkiye Cumhuriyeti’nin, vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğuna inancımızla, milliyetçi, vatansever, İYİ Parti olarak senin yolunda yılmadan, yorulmadan yürümeye devam edeceğiz diyerek anı defterini imzaladı. Sakıcı, daha sonra İzmir il teşkilatına giderek parti  rozetini taktı.

‘Türkiye’yi varlığa, adalete, huzura ve İYİ’ye biz kavuşturacağız. Allah’ın izni, milletimizin teveccühüyle, yetkiyi alıp; Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Devletimize yakışan bir yönetim anlayışını; milletimizle birlikte sandıktan çıkaracağız’ diyen Mehmet Sakıcı, “İzmir’den aday olmam ve seçilmem halinde TBMM’de Çorum’un bir fazla milletvekili olacaktır. Bu bir dava, bu bir gönül işidir. Eğer Allah izin verir de Meclis’e girersem taraflı tarafsız herkesin milletvekili olacağım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 2023-03-26 17:27:08

Bu şahıs televizyon falan seyretmiyor herhalde

Misafir Avatar
Emeklii 2023-03-26 21:36:23 @Taraftar

A haber Atv Beyaz Tv cnn seyretmediği kesin

Beğenmedim! (0)