Her ilçeye tarımsal sulama projesi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, her ilçeye sulama projesi yapılacağını açıkladı

02 Nisan 2018 Pazartesi 17:11
Her ilçeye tarımsal sulama projesi

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 2018 yılında tarımsal sulamaya önem vereceklerini söyledi.

AK Parti İl Genel Meclisi Nisan ayı grup toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, köylere yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarımsal sulamada bütün ilçelerimizin her birinde muhakkak en az bir projenin hayata geçirileceğini dile getiren Karadağ, “Bunun üzerinde çok duruyoruz. Asfalttır, kanalizasyondur bu konularda eksiğimiz çok fazla kalmadı. Kilit parke büyük oranda tamamlanacak. İçme suyunda güzel bir ilerleme kaydettik. Şendere Gölet’inin alanı haricinde tüm yerler tamamlandı. Şendere projesi de bu sene tamamlanacak. Bu bizim için çok önemli. Çok üzerinde durduğumuz bir konu.” diye konuştu.

Çorum’un köylerinin en temel sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu dile getiren Karadağ, “Hiçbir ayrım gözetmeksizin meclisimiz icra edilebilir en etkin kararları almış ve uygulatmıştır. 2018 yılı içerisinde yapacağımız icraatlarla 2019 yılında köylere gittiğimizde seçimler yapılırken köylü vatandaşımızdan “Bizim şu temel meselemiz vardı. Bunu halletmediniz” sözünü duymayacağız.” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 02.04.2018 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165