Herşey hazır, O'nu bekliyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı AK Parti İl Kongresi için tüm hazırlıklar tamam...

28 Ocak 2018 Pazar 10:59
Herşey hazır, O'nu bekliyorlar

AK Parti Çorum 6. Olağan İl Kongresi bugün Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Saat 12.00'de başlayacak kongreye AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. 

Günlerdir süren hazırlıklar sonunda salon ve tüm Çorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlandı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın tekrar aday olduğu kongre vesilesiyle Çorum'a gelecek olan Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın Çorum'a özel müjdeler vermesi bekleniyor. 

Son Güncelleme: 28.01.2018 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-01-28 11:12:14

Kıymetli REİSİM dünyanın merkezi barış kenti medeniyetlerin beşiği ÇORUM'a hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Tosya İskilip Duble karayolunun müjdesini İskilipliler olarak zatıalinizden bekliyoruz. AKŞEMSEDDİN HATIRINA İstanbul'un manevi fatihi Hocamızın ailenizin kabri İSKİLİP EVLİK KÖYÜNDEDİR. Yollarımız bu Müjde hizmet düzene girer umudu ile ALLAHIM ASKERİMİZE TÜRKİYEMİZ YARDIMCI OLUR İNŞALLLAH.