Hiçbir konu sümen altı edilmeyecek

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, esnaf turu yaptı.

30 Aralık 2018 Pazar 22:15
Hiçbir konu sümen altı edilmeyecek

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehir için büyük bir sorumluluk taşıdıklarını belirterek, enerjisini Çorumlular’ın duası ve teveccühünden aldığını, bu çerçevede çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini bildirdi.

“Derdi Çorum olanın boşa geçirecek en küçük bir vakti bile olmamalı.” diyen Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un tüm kesimlerinden büyük bir ilgi ve destek görüyor olmanın gururunu yaşadığını kaydetti.

SÜMEN ALTI YOK

Hiçbir konuyu sümen altı etmeyip, çözümü için çalışacağını, Çorumlular’ın hiçbir derdini görmezden gelmeyeceğini ifade eden Aşgın, “Hayatım boyunca, gözümün gördüğü, kulağımın duyduğu her sıkıntı ve derdin dertlisi olduk, hiçbir şeyi görmezden ve duymazdan gelmedik. Bizi STK’ların içine yiten duygu da bu duygudur. Şimdi Rabbim bize Belediye Başkanı olarak hizmet etme kapılarını açtı ve sorumluluğumuzun sınırlarını sadece duyup gördüğümüzle değil, tüm Çorum’un derdiyle dertlenmekle genişletti. Hiçbir konuyu “bana ne” diyerek kulak ardı etmeyeceğiz.” diye konuştu.

SEVGİ SELİ

Belediye Başkanlığı için yola çıktığı andan itibaren, gerek aday adaylığı döneminde, gerekse adaylığı döneminde kamuoyundan çok büyük bir destek gördüklerini, bu desteğin 7’den 70’e herkesi saran bir sevgi seline dönüştüğünü belirten Aşgın, “Belediye Başkanlığı bizim için bir nefsimizi şımartacağımız bir makam olmaktan öte, bu memlekete hizmetkâr olmanın vesilesi olacaktır. Biz, bu makamda alacağımız dua ve kazanacağımız kalplerin hesabını yapacağız. Gönüllerde yer tutmanın hazzı ve mutluluğu hiçbir dünya makamıyla ölçülemez. Yola çıkarken, açık olarak makama değil gönüllere talibiz dedik. Bu söz boş bir slogan değil, bizatihi niyetimizin zahir edilmesidir, hemşehrilerimize verdiğimiz sözümüzdür.” Dedi.

SIRADAN OLMAYA DEĞİL…

Hiçbir siyasetçinin millete rağmen yol yürüyemediğini aktaran Aşgın, tarih sayfalarının bunun örnekleriyle dolu olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi; “Hiç kimse, milletin teveccühü olmadan, onu hissetmeden yol yürüyemez. Motivasyonunuz ne kadar yüksek olursa olsun, iki gün sahada gezip karşılık bulmazsanız, enerjiniz de kendinize olan inancınız da yok olur gider. Çok şükür biz bu yola çıkarken enerjimiz ve inancımız neyse, bugün kat kat artmış durumda. Bunun de tek sebebi elini tuttuğumuz, gözüne baktığımız hemşehrilerimizde, bize olan güven ve inançlarını görüyor olmamızdır. Sıradan olmak için değil, hemşehrilerimizle el ele verip, sınırları aşmak için geliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmer 2018-12-31 11:09:39

Seçsek ne olacakki sizin reiz senide görevden alır

Avatar
Kulak misafiri 2019-01-01 13:42:30

Sizde siyasetçi kapasitesi yok.Yanınızda parti yöneticisi de yok.Öylesine bir kaç kişi ile geziyorsunuz.Geçen akşam Kısmet çay ocağındaki MHP liler ile yaptığınız konuşmalara kulak misafiri oldum.Kendinizden emin değilsiniz.Köy görünüyor.Seçimi de kaybedeceksiniz.

Avatar
Fedai 2018-12-31 10:22:35

Proje proje diye bı bal caldiniz milletin ağzına daha açıklanan bir proje yok. İlla seçildikten sonra mi açıklamak gerekiyor bu projeleri. Önceden aciklasanız da eksik veya yanlış varsa Çorum olarak birlikte tartissak. Mesela başkana soruyorum.bu projelerin içinde Arasta'nin akıbeti ne. Harabeden bozma arasta hala devam edecek mi bu haliyle hizmete yoksa kaldırılacak mı ? Veya yeşil alanlar betonlaşmaya kurban mi gidecek?

Avatar
Sorumlu 2018-12-31 12:35:43

Ahlakçı başkan olsun

Avatar
bir bilen 2018-12-31 10:57:08

Ensar'ın olayları hariç...

Avatar
Ensarcı 2018-12-31 16:50:39

Ensar cıların Çorum'a hakimiyetini kırmalıyız

Avatar
Bilen 2018-12-31 18:57:13

Bu güne kadar tek soylenen Milletin Hizmetkârı olacak bu klije bir söz... Kardeşim sen ne yapacaksın Onları anlatsan

Avatar
İşkur 2019-01-01 13:55:24

İşkur de sümen altı etmeyin