‘Hitit Üniversitesi Çorum’un dünyaya açılan penceresi-oldu’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, Hitit Üniversitesi’nin kuruluşunun 9. yıldönümü...

17 Mart 2015 Salı 18:47
 ‘Hitit Üniversitesi Çorum’un  dünyaya açılan penceresi-oldu’


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, Hitit Üniversitesi’nin kuruluşunun 9. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 


Hitit Üniversitesi’nin özellikle Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın rektörlük görevine başlaması ile birlikte önemli bir ivme kazandığına dikkat çeken Fatih Maden, Hitit Üniversitesi’nin bugünkü durumunun kendilerini gururlandırdığını söyledi.


Giderek güçlenen akademik ve idari kadrosu, yurt içi ve yurt dışından üniversiteyi kazanan öğrenci sayısının Hitit’in bir dünya üniversitesi olmasının birer işareti olduğunun altını çizen Maden, “Üniversitemiz bugün büyük bir eğitim kurumu haline gelmiştir. Fakülte binaları, enstitüleri, kampüsü ve diğer sosyal donatıları ile Hitit Üniversitesi kabuğunu kırmış, gelişimini hızla tamamlamaktadır. Çorum’un dünyaya açılan penceresi olmuştur. İnanıyorum ki Hitit, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile birlikte daha başarılı çalışmalara imza atacak ve daha da güçlenerek büyüyecektir. Bu vesileyle üniversitemizin kuruluşunun 9. yılını kutluyorum.” dedi. 



Son Güncelleme: 17.03.2015 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.