HİTÜ’den milletvekili adayı çıktı

AK Parti'den aday olan Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4.'cü sınıf öğrencisi Leyla Karakaş, Rektör'ü ziyaret etti

11 Mayıs 2018 Cuma 14:11
HİTÜ’den milletvekili adayı çıktı

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4.'cü sınıf öğrencisi AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Leyla Karakaş, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile bir araya geldi.

Alkan, öğrencileri Leyla Karakaş’ın AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı olduğunu öğrenmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirterek, öncelikle kendisini bu cesur ve istekli girişimden ötürü tebrik ederek böylesi bir girişimin tüm öğrencilere örnek teşkil etmesi açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Üniversite öğrencilerinin artık ülke çapında projelere imza atabilecek yetenek ve bilgi düzeyine sahip olduklarını, ülkemizin geleceğini planlayacak öğrencilerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin gerçekleşmesinde karar vericiler olmaya aday belirterek, “Böylesi bir girişim, Üniversitemiz öğrencilerinin üst düzey eğitim anlayışıyla donanımlı ve yetkin bireyler olarak yetiştiğinin sadece bir göstergesi.” diye konuştu.

Rektör, milletvekili aday dayı olan öğrenciye başarı diledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Leyla Karakaş ise yaptığı böyle bir girişimin güzel ve hayırlı bir adım olmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekili seçilme yaşını 18’e düşürmesi, gelecek genç beyinlerin ve nesillerin siyasette yer almaları bakımından büyük önem arz ediyor. Ben de bu gençlerden biri olarak, siyasette daha aktif rol almak düşüncesiyle milletvekili aday adayı olmuş bulunmaktayım. Türkiye’de 13 milyon genç var ve Üniversitemizde de 20 bin. Sadece Üniversitemiz ya da ilimizdeki gençleri değil, aynı zamanda Türkiye’deki 13 milyon genci temsil ediyorum. Üniversitedeki öğrenci arkadaşlarımın da bu tür çalışmalara yönelmelerini tavsiye ediyorum. Kendilerinin aldıkları eğitimle, siyasette yer almak için nitelikli bir yetkinliğe ulaşmış olduğunu inanıyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.05.2018 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.