‘Hizmete etmekten men edemezler’

Başkan Külcü’den parti içi ve parti dışı muhalefete net mesaj;

24 Eylül 2013 Salı 23:07
‘Hizmete etmekten men edemezler’

Başkan Külcü’den parti içi ve parti dışı muhalefete net mesaj;

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, partisinin Merkez İlçe Danışma Toplantısı’nda hiç kimsenin kendisini bu millete hizmet etmekten men edemeyeceğini ve kimsenin buna gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, şahsen, belediye olarak ve parti olarak hizmete devam edeceklerinin işaretini veren Başkan Külcü, parti içi muhalefet ve parti dışı muhalefete mesaj verdi. Her yıl anket yaptırdığını hatırlatan Külcü, her yeni ankette bir önceki anketten daha yüksek memnuniyet oranları yansıdığını anlatarak, “Birileri ortaya koyduğumuz bu başarılardan rahatsızlık duyuyor. Bunlar gurur değil, onur vesilesi olarak söylüyorum, başarılı bir belediyecilik yapıyoruz. Hem şahsen, hem belediye olarak hem de parti olarak, birileri çatlasa da, patlasa da biz yine bu millete hizmete devam edeceğiz. Hiç kimse bizi bundan men edemeyecek ve asla gücü yetmeyecek.” diye konuştu.

Belediye çalışmalarından bahseden Başkan Külcü, yatırımları başlıklar halinde sunarken, kamuoyuyla ilk kez paylaştığı rüzgar santrali hakkında da bilgi verdi. Külcü ayrıca akıllı kavşak uygulamasına geçileceğini bildirdiği sözlerinde, bu çalışmanın da Çorum ölçeğinde bulunan iller arasında ilk olacağının altını çizdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sözlerine şöyle devam etti; “Seçime gönül rahatlığı ile girmenin huzurunu yaşıyoruz. Merkez ilçeye ayrı bir hassasiyetimiz var. Her zaman yanımızdalar, tüm teşkilatlarımıza teşekkür etmenin yanısıra, Merkez ilçemize ayrıca teşekkür ediyorum.

‘Başarı hepimizin’

Verdiğimiz hiçbir sözün altında kalmadık. Biz bunu hiçbir zaman benlik meselesi olarak görmedik onur meselesi kabul ettik. Ortada var olan başarı, belediye meclisimizin, parti teşkilatlarımızın ortak başarısıdır, bizim ismimiz temsili olarak geçiyor olsa da başarı hepimizin. Bu kadrolar çehresi değişen Çorum’un mimarlarıdır.

‘Yıkmaya değil, yapmaya geldik’

İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinden geçen yol nedeniyle 50 yıllık bina yıkılacak. Biz yıkmaya değil, yapıp mamur etmeye geldik. O nedenle orada yıkılacak binanın yerine 100 derslikli, muhteşem bir camiye sahip, spor salonu ve yurdu bulunan bir kompleks inşa ediyoruz. 23 milyon TL’ye ihale ettik ve inşaat çalışmalarımız başladı. Çorumumuz’a hayırlı olsun.

Milletin ızdırabıyla dertlenmiyorsanız hayalleriniz büyük olmaz. Bu ülkeyi bu zamana kadar vizyonu ve hayalleri olmayan insanlar yönetti. 10 yıldır her seçimden zaferle çıkıyorsak, bunun altında başarı yatmaktadır.

‘Akıllı kavşak uygulaması başlıyor’

Akıllı kavşak uygulamasına geçiyoruz. Türkiye’de Çorum ölçeğindeki iller arasında ilk olan bu uygulamamız ile Çorum trafiği nefes alacak. Kameralarla kontrol edilen sinyalizasyon sistemi, müsait kavşaklarda hemen değiştirilecek ve kapalı yol açılacak. Trafiği önümüzdeki aydan itibaren kontrol altına almış olacağız.

‘Akşemseddin Camii 2014 Kadir Gecesi’nde açılacak’

Eski adı Meydan Camisi, yeni adı Akşemseddin Camisi olan camimizin tamamlanmasının tamamını üstlendik ve inşallah gelecek yıl Kadir Gecesi’nde açılışını yapacağız.

‘Yol, park, meydan ve estetik olmazsa olmazdır’

Eğer bir şehri inşa etmek istiyorsanız, o şehirde 4 şeyi iyi planlamalısınız. Bunlardan birincisi yol çalışmalarıdır ki biz tüm alt yapısı baştan sona tamamlanmak üzere 14 ana caddede yol çalışması yaptık.  İkinci konu park sayısıdır, bizden önce hali ortada olan 103 tane semt parkı vardı, biz bunları yenilemenin yanısıra, birinci sınıf sayılacak 110 tane daha semt parkı ilave ettik ve ayrıca 14 büyük parkla da her mahallede parklar oluşturduk.

Üçüncü sayacağım konu meydandır. Ne yazık ki bu şehirde meydan yapmak nasip olmadı. Biz 3 meydanı birden çalışıyoruz. Valilik önünde 20 dönüm, Akşemseddin Camii önünde 30 dönem ve mevcut Temizlik İşleri Müdürlüğü alanındaki yeni plana göre Valilik ve Belediye hizmet binası olacak alanda 20 dönüm olmak üzere 3 ayrı meydan için çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Yapılacak dördüncü şey ise şehrin mimari estetiğidir ki biz bununla ilgili de önemli çalışmalara imza attık.

‘Hiç kimse gücü, bizi yolumuzdan alıkoymaya yetmeyecek’

Birileri ortaya koyduğumuz bu başarılardan rahatsızlık duyuyor. Bunlar gurur değil, onur vesilesi olarak söylüyorum, başarılı bir belediyecilik yapıyoruz. Hem şahsen, hem belediye olarak hem de parti olarak, birileri çatlasa da, patlasa da biz yine bu millete hizmete devam edeceğiz. Hiç kimse bizi bundan men edemeyecek ve asla gücü yetmeyecek.

Kendisini ölçtürmekten çekinenler, korkak adamlardır. Biz kendimizi ölçtürmekten ve kendimizi halka sormaktan korkan insanlardan değiliz. Her sene anketler yaptırarak, bin önceki seneden daha yüksek memnuniyet oranları ile çıktık.”




Son Güncelleme: 24.09.2013 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.