Huzur, barış ve kardeşlik temennisi

MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, yeni bir Ramazan Bayramı’na erişmenin, milletçe huzur ve...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 14:03
 Huzur, barış ve kardeşlik temennisi


MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, yeni bir Ramazan Bayramı’na erişmenin, milletçe huzur ve mutluluk içinde idrak etmenin bahtiyarlığını yaşadıklarını belirterek, “Umuyor ve diliyoruz ki 11 ayın sultanı olan ramazan kulluğumuzu onaran değer ve yükümlülükleriyle, kendimize çeki düzen vermemizi sağlayan ilkeleriyle, bizleri yeniden biçimlendiren ahlak ve fazilet ölçüleriyle, yeniden canlandırdığımız dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkileriyle, hiç şüphesiz son derece verimli bir ay olmuştur.” Dedi.


Çetin, yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “Ramazan ayı yardımlaşmanın, bir olmanın, birlik olmanın, kardeş olmanın en güzel örneklerinin yaşandığı zaman dilimi. Ramazan, her alanda ölçülü olma hali, ölçülü yaşama zamanıdır. Ramazan, zahmetin rahmete dönüştüğü aydır. Ramazan, paylaşmaktır. Ramazan, tevazu ayıdır, hürmet ayıdır. Ramazan, rahmet ve berekettir.


Ramazan Bayramı’nın, içinde bulunduğumuz coğrafyaya ve tüm dünyaya öncelikle barış, huzur ve istikrar getirmesini temenni ediyorum.


İlimizde huzur ve güvenle yaşanan ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu vesileyle, öncelikle gurbette memleket hasretiyle yaşayan tüm Çorumluların Ramazan Bayramlarını en içten duygularla kutlarım. Ayrıca vatan ve milletimizin birliği ve dirliği uğruna cansiperane çalışan, hudut boylarında vatan bekçiliği yapan kahraman Mehmetçiğin, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlayan polis ve jandarma teşkilatının da Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım. Bu bayramın ülkemize, tüm İslam alemine ve insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini yüce Allah'tan diler, hemşehrilerime bu vesileyle en derin sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunar, sağlık ve mutluluklar dilerim. “



Son Güncelleme: 15.07.2015 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.