Huzur içinde bir bayram temennisi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve...

02 Ekim 2014 Perşembe 15:23
 Huzur içinde bir bayram temennisi


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve zenginlik katan Kurban Bayramı’nın büyük bir özgüvenle karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.


Bayramların, kucaklaşma ve kenetlenme günleri olduğunu belirten Uslu, mesajında şöyle dedi; “Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için çaba göstermeliyiz.


Tarih boyunca itinayla koruduğumuz; birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz, milletimizi hep güçlü kılacaktır. Milletimizin birliğini, dirliğini bozmak isteyenler hiçbir zaman amaçlarını gerçekleştiremeyeceklerdir.


Bu düşüncelerle bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını hatırlatıyorum. Ülkemizin acıdan, kederden, sıkıntıdan uzak, huzur içinde bir Bayram geçirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin bayramını tebrik ediyor, çocuk ve gençlerimizin gözlerinden öpüyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”






Son Güncelleme: 02.10.2014 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.