İçinizde FETÖ'cüler varsa bildirin

Günlerdir heyecanla beklenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin il kongresi için Çorum'da.

28 Ocak 2018 Pazar 12:45
İçinizde FETÖ'cüler varsa bildirin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il kongresi için Çorum'da. Merzifon'dan Çorum'a geçiş yapan Erdoğan an itibariyle Çorum'da. 

Kongrenin yapılacağı Atatürk Spor Salonu ise tıklım tıklım dolu. Salonun dışında toplanan binlerce kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkuyla karşıladı. Erdoğan, salon dışında toplanan  kalabalığa hitap ediyor. 

Erdoğan özetle şunları söyledi:

"Bugüne kadar Azez’de 484 terörist imha edildi. İnşaallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz. Bu zor şartlara rağmen Mehmedimiz yürüyor. Yürümeye devam ediyor. Ben karşımda Ferhatları görüyorum. Ferhata dağ dayanır mı? Ferhat nasıl dağları delerek Şirine kavuştuysa, bizim mehmetimiz de dağları delerek maksadına ulaşmanın imtihanını veriyor.

Bunlar zannediyorlardı ki Türkün evladını bu beş paralık teröristlerle, bu alçaklarla başedemez. Bu PKK’sı, DEAŞ’ı, PYDS’i, YPG’si yıldırır. Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçilerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. Daha bu iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Bizim sınırlarımızı taciz edenler bedelini ağır ödeyecekler. Azez’deki mücadele İdlib’te sürecek. Ortada mazlumlar, mağdurlar var. 80 milyon Türk evladı oldukça biz bu işleri aşarız.

Tek millet olacağız.

İçinizde varsa FETÖ’cüler bildirin. Zira bunların kahrını daha fazla çekemeyiz. Hala kendilerine göre beddua seansları yapıyorlar. Sizden zaten başka bişey olmaz. Bugüne kadar yaptığınız beddualar tutmadı, tutmayacak. Rabbim gerçek manada Müslümanın duasını kabul eder. Müslüman sıradan bir insan değildir. Onun için biz dik duralım. Birbirimize inanalım, güvenelim. Hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan salon dışındaki hitabının ardından salondaki kalabalığa hitap ediyor. 

Atatürk Spor Salonu'na  ayrı ayrı arama noktalarından  giriş yapılırken, salon Türk Bayrağı ve parti bayrakları ile süslendi. Salonun dört bir tarafında "Hep Birlikte Durmadan 2023’e, Amin Desin Hep Birden Yiğitler, Allahuekber, Gökten İnsin Şehitler, Kutlu Yürüyüşe Devam, Sevdamızın Adı Berrak Sonu Toprak Dönen Alçak, Kudüs Kırmızı Çizgimizdir, Büyük Dönüşüm Kutlu Gelecek," gibi pankartlar asılı. 

Son Güncelleme: 28.01.2018 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2018-01-28 13:42:34

Reis im kum gibi kaynıyor hangi birini

Avatar
İskilipden 2018-01-28 12:59:37

Kıymetli REİSİM dünyanın merkezi barış kenti medeniyetlerin beşiği ÇORUM'a hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Tosya İskilip Duble karayolunun müjdesini İskilipliler olarak zatıalinizden bekliyoruz. AKŞEMSEDDİN HATIRINA İstanbul'un manevi fatihi Hocamızın ailenizin kabri İSKİLİP EVLİK KÖYÜNDEDİR. Yollarımız bu Müjde hizmet düzene girer umudu ile ALLAHIM ASKERİMİZE TÜRKİYEMİZ YARDIMCI OLUR İNŞALLLAH