İdris Bal isyanlarda..!

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, hakkında bazı iddialara yer veren gazeteyi yırttı.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:52
 İdris Bal isyanlarda..!


Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, hakkında bazı iddialara yer veren gazeteyi yırttı. Bal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bir gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan iddiaların iftira olduğunu ve hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu.


"Ben bu gazeteye, havuz medyasına saygı duymuyorum" diyen Bal, gazeteyi yırttı. Gazetenin talimatla manşet attığını öne süren Bal, "Bu, çöpe atılması gereken hastalıklı bir zihniyettir. Aynı hataları defalarca yaptık, darbe dönemlerinde de böyle olmadı mı?" dedi. Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı tanımadığını ifade eden Bal, haberde iddia edildiği gibi Aşgın'ın bilgi vermesi üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında açılan dosya bulunmadığını söyledi. Bal, avukatı aracılığıyla hukuki işlemleri başlattığını belirtti. Bal, haberde konu edilen kahvaltıyı kendisinin düzenlemediğini, Gürsel Ercan adlı arkadaşının davetiyle bir araya geldiği kişileri tanımadığını ileri sürdü





Son Güncelleme: 20.08.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165