İki mahalle imardan dertli

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

16 Şubat 2019 Cumartesi 01:29
İki mahalle imardan dertli

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Karahacipliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Şahin, dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özellikle de Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden olan dernek üyeleri yaşadıkları semt ile ilgili sorunları ve sıkıntıları Şahin'e aktardılar.

Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi’nin en önemli sıkıntısından birinin imar planı olduğunu belirten semt sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini dile getirdiler.

Toplu taşıma ve PTT şubesi eksikliğinden de şikayetçi olan mahalle sakinleri, Çorum’un en önemli sıkıntısı olan trafik sorunu ile alakalı şikayetlerini de anlattılar.

Sorunları anlatırken MHP Adayı Kenan Şahin'den sorunların çözümünü dinleyen mahalle sakinleri, her konuda projelerini ve çözüm yollarını anlattığını belirttikleri Kenan Şahin'in açıklamalarından memnun kaldıklarını söylediler.

MHP Adayı Kenan Şahin, insanların yaşadığı semt ve kentle ilgili sorunlara duyarlı olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Şahin, başkan seçilmesi halinde kendisine anlatılan tüm sorunları çözeceğinin sözünü verdi.

MHP’DEN İSKİLİP’E ÇIKARMA

MHP İskilip Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir törenle açıldı.

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen törene, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük başta olmak üzere teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Arslan Kaynar, Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük'ün konuşma yaptığı açılışa, İskilip ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, "31 Mart’a yönelik olarak sinsi sinsi kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız var." dedi.

31 Mart 2019'da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine Çorum'un her seçim bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin kendi adayları ile seçime gireceğini belirten Şahin, partilerinin milli ve maneviyatları ön planda olan, vatanına, milletine, bayrağına saygılı adayları milletin teveccühü ve saygıdeğer genel başkanlarının kararı ile aday yaptığını belirterek, "Belediye başkan adayımız Ali Sülük İskilip'in öz evladıdır. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerinde İskilip belediye başkanı olacaktır. Daha önceden olduğu gibi üç hilalli sancağımızı İskilip’te dalgalandıracağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.02.2019 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2019-02-16 12:26:25

İskilipde büyük ihtimal seçimdle koltuk değişimi olasilir.
Sesebii TEPKİ Belediye yalnız bırakıldı. Seçilen vekiller sadece seçim zamanı giymemeliydi öte yandan ilçemiz eksiklikleri takip edilmedi hastane 9 yılda bittimi? Yollar malum. Açılması beklenen TOSYA YOLU HABERRRR YOK TARIMA ELVERİŞLİ ARAZİLER İSKİLİPDE IRMAK YANIBAŞIMIZDA GEÇİYOR
İÇ ARADOLUNUN NARENCİYE AMBARI OLUNABİLİR.
SONUÇLARI MERAK EDİLEN BİR SEÇİM.
BEKLEMEK GÖRMEK İHTİYAÇLARIMIZI DİLE GETİRMEK İÇİN FIRSAT!