İktidar-muhalefet atışması

AK Parti il Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, ve CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız arasında sosyal medyada yaşanan karşılıklı atışma dikkat çekti.

29 Ocak 2021 Cuma 13:33
İktidar-muhalefet atışması

AK Parti il Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tarihin en başarısız bürokratı olmakla eleştirdi.

Ahlatcı, vali ve kaymakamlara militan suçlaması yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sözlerine İçişleri Bakanı’nın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşarak karşılık verdi. Ahlatcı’nın paylaşımında şu ifadelere yer aldı;

“Kemal Kılıçdaroğlu Vali ve Kaymakamlarımıza militan demiş. PKK terör örgütünden tutuklanan belediye meclis üyeleri militan değil. Birlikte hareket ettiğiniz kandil partisinin teşkilatlarını elebaşının posterleriyle süsleyenler militan değil. Ancak terörle, uyuşturucuyla her türlü suçla mücadele eden, şehirlerine, yaşayanlarına kendini adayan vali ve kaymakamlarımızın militan.

Kılıçdaroğlu’nun derdi belli: ‘Militanlarıma dokunma’, Dokunacağız! Bu tek parti döneminin sabıkalıları hakkında bakanlık olarak adliyeye verdiğini suç duyurusunun suretini de, militan denilerek hakaret edilen valilerimize bilgi olarak gönderdik. Tarihin en başarısız bürokratı olan Kemal Kılıçdaroğlu, genelge diyerek yine bilgisizliğin ve cehaletin altına imzasını attı. Vali ve kaymakamlarımıza militan diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na da ayrıca suç duyurusunda bulunacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dostlarına tavsiyemiz; tedaviye ikna edilmesidir.”

CHP’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Tahtasız da, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren açıklamalarına cevap verdi.

Tahtasız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ahlatcı’yı milletimizi bölecek, kutuplaştıracak söylemlerden uzak durmaya davet ederek, pandemi sürecinde yaşanan sorunların çözülmesi, insanların ekonomik sıkıntılarının ve işsizliğinin çözüme kavuşturulması, Çorum’un önünü açacak, ilimizi büyütecek yatırımlara önem verilmesi için kafa yorulması gerektiğini vurguladı.

Tahtasız, “Çorum’da sizleri polemikten uzak, bizler gibi birleştirici, sorun çözücü bir politika yapmaya davet ediyoruz. Sanal gündemlerle milleti bölmeyin” ifadesini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Mehmet Tahtasız, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi;

“Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Başkanı Sayın Yusuf Ahlatcı’nın partimize yönelik olarak yaptığı çarpıtma ve iftira dolu açıklamalarını şaşkınlıkla karşıladık.

Bugüne kadar yaptıkları açıklamaların hiçbirine cevap vermedik. Çorum’un ihtiyacı olan birlik ve beraberliği sağlayacak, genel siyasetten uzak, çözüm odaklı herkesi kucaklayan bir politika izlemeye çalıştık ve çalışacağız. İnsanlarımız iş, aş peşine düşmüş, sağlığıyla varlık yokluk mücadelesi yaparken bunlara çözüm üretmek zorunda olduğunuzdan maalesef ki bihabersiniz.

Elbette ki Sayın Ahlatcı’nın çırpınmasının nedenlerini anlıyoruz. Milletin yüz çevirdiği, tükenmekte olan bir partinin sorumlularının kafa bulandırmaya, yapay gündemlerle dikkat dağıtmaya çalışması, millete ve memlekete verecek bir şeylerinin olmadığının göstergesidir.

Sayın Ahlatçı’dan havaalanı açılışını, tren yolunun açılışını, yeni fabrikaların açılışlarını, yarım kalan sulama, turizm yatırımlarının tamamlandığını, topraklarımızın yarısının sulu tarıma geçtiğini, ilimizde aç, işsiz insan kalmadığını müjdelemesini beklerdik.

Şu pandemi gününde ihtiyacı olan herkese karşılıksız devlet desteği verildiği haberini beklerdik.

Çocuklarımızın hepsinde tabletler olduğu, her yerde internete erişim olduğu, öğretmenlerimize istedikleri kadar internet hediye edildiği, ihtiyacı olana bilgisayar verildiği haberini beklerdik.

Ancak camdan kulelerde oturup başkalarının pencerelerine taş atmakla meşgul.

Sayın İl Başkanı partisinin sözcülerinden oluşan koroya katılarak, kopyaladığı cümleleri, kendi cümleleriymiş gibi yansıtarak, kimlere şirin görünme gayreti içerisinde olduğunuzu gayet iyi biliyoruz. Tek olmadığınızı da biliyoruz.

‘CUMHURİYET TARİHİNİN EN KÖTÜ FOTOĞRAFINI VERDİNİZ’

Partiniz iktidar olduğu süreç içerisinde, kimlerle ne işler içerisine girip Cumhuriyet tarihinin en kötü fotoğraflarını verdiğinizi sayfalar dolusu anlatabiliriz. Bunları unutmadık.

Ancak ki; bu ifade ve tartışmaların Çorum’a ne faydası olabilir.

Milletimize söyleyecek sözünüz mü kalmadı, enflasyonu, işsizliği göremez mi oldunuz? İnsanlar halk ekmek satış noktalarında sıra olmaya başladı, haberiniz mi yok? Esnaf intiharları başladı bilmez misiniz? Sarayın gözleriyle halkı görmeye çalışırsanız tabii ki göremezsiniz. Kibrinizden gözlerinizin önüne perde inmiş, perdeyi aralayın belki görürsünüz.!

Ancak halkımız gerçekleri görüyor, AKP’ye sandıkta söyleyecek güzel, anlamlı bir çift sözü olacaktır.

Çorum’da sizleri polemikten uzak, bizler gibi birleştirici, sorun çözücü bir politika yapmaya davet ediyoruz. Sanal gündemlerle milleti bölmeyin.”

Son Güncelleme: 31.01.2021 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komik 2021-01-31 02:13:10

Daha 1 hafta önce ziyarette bulunmadılar mi bunlar Ahlatci ile Sami Ceylana, şimdi de bu üçlü bu haberi birlikte okuyup cay içerler artık.