İktidara çağrı

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, iktidar temsilcilerini bugüne kadar yaptıklarının 180 derece zıddını yapmaları çağrısında bulundu.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 17:37
İktidara çağrı

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Türkiye’nin sıcak gündemi ekonomik gelişmeler üzerine değerlendirme yaptı.

Dövizde 2018 hedefinin tehlikeli bir şekilde aşıldığını belirten Özsaçmacı, AK Parti’nin dolar kuru tahminlerinin tutmadığını, Türk Lirası’nın yılbaşından bu yana yaklaşık yüzde 44 devalüe olduğunu ifade etti.

İktidar temsilcilerinin ekonomik başarısızlıklar konusunda milleti yanıltmaya çalıştıklarını iddia eden Özsaçmacı, dış güçlerin güçlü ekonomilere bir şey yapamayacağını kaydetti. Özsaçmacı, ortaya çıkan tabloyu yanlış ekonomik uygulamalar ve israfa bağladı.

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ileri süren Özsaçmacı, yine iktidar tarafından 2010 yılında çıkarılan ve 2018’de sınırlama getirilen şirketlere içerdeki bankalardan dövize endeksli kredi verilmesine izin verilmesini öngören kararnamenin bugün yaşanılan sorunların en önemli faktörü olduğunu öne sürdü.

AK Parti’ye tavsiyelerde de bulunan Özsaçmacı,Sayın Erdoğan ve arkadaşları ekonomi konusunda artık hamaseti bırakmalılar, mahalli seçimleri unutmalılar ve bugüne kadar ekonomide yaptıklarının tam 180 derece zıddını yaparak yapısal tedbirler almalılar. Ayrıca, uyarıyor ve ilan ediyoruz ki; Türkiye’nin içine girdiği bu ekonomik darboğazı kullanarak, Kıbrıs dahil milli konularda siyasi tavizler isteyen olursa dik dursunlar.”

Son Güncelleme: 08.08.2018 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.