İktidarı Rize-Artvin havaalanı üzerinden eleştirdi

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Barış Coşgunsu, iktidarı Rize-Artvin Havaalanı yatırımı üzerinden eleştirdi.

16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:31
İktidarı Rize-Artvin havaalanı üzerinden eleştirdi

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Barış Coşgunsu, Çorum’a bir demiryolunu, bir havaalanını çok gören AK Parti iktidarının, Rize-Artvin Havaalanına 4,5 milyar TL yatırım yaptığını söyledi.

Rize ve Artvin illerinin toplam nüfusunun 500 bin civarında olduğunu belirten Coşgunsu, nüfus yönünden her iki şehrin bir Çorum etmediğini savundu.

Yine bu iki şehrin toplam yıllık ihracat rakamının 4 milyar TL olduğunu, Çorum’un ise 35 milyar TL ihracat rakamıyla bölgesinin parlayan yıldızı olduğunu vurgulayan Coşgunsu, buna karşın hak ettiği yatırımları bir türlü alamadığını iddia etti.

Çorum’un yatırım konusunda hala üvey evlat muamelesi gördüğünü ileri süren Coşgunsu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Çorum'umuza bir hızlı treni, yük treni ve havaalanını bile çok gören zihniyeti Gelecek Partisi İl Teşkilatı olarak kınıyoruz. Gelecek Partisi iktidarında Çorum hak ettiği tüm yatırımları mutlaka alacak. Çorum halkından kendi şehirlerine sahip çıkmayan iktidarlara oy vermemesini istiyoruz. Çorumlu vatandaşlar her seçimde çantada keklik olarak görüldü. 2023 yılı Haziran ayında ya da erken yapılacak bir seçimde iktidara geleceğiz ve Çorum için gelecek günler çok güzel olacak."

Son Güncelleme: 16.05.2022 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-05-16 14:42:28

Çorum HÜKÜMETİN umrunda bile değil. Çorum'a yağmurlu havada su yok. Boşu boşuna beklemeyin, HAVALİMANI da, DEMİRYOLU da ÇORUM'a ADALET VE KALKINMA PARTİSİ DÖNEMİNDE YAPILMAYACAK. Daha çoooook beklersiniz. Yaparsa AK PARTİ yapar diyorlar ya, Çorum'a yapmazsa AK PARTİ yapmaz. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ. Adalet er ya da geç tecelli edecektir. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
vatandaş 2022-05-16 17:06:22

Çorum halkı ve sanayicisi hava alanı istediği zaman 60 km mesafedeki Merzifon'u adres gösterenler, Rize'ye daha büyük maliyetlerle hava alanı yapıyorlar niçin 55 km mesafedeki Trabzon'u adres göstermiyorlar?

Avatar
Bir başka çorumlu 2022-05-16 16:29:58

Adamlar öz evlat biz üvey bile değiliz.

Avatar
Eğitimci 2022-05-16 17:53:00

Hani akparti Türkiye de ilk Çorum belediyesini kazanarak başlamıştı ya sanırım ilk çorum u kaybederek bitirecek mukadderat tan kaçılmıyor.

Avatar
Söz bir... 2022-05-16 18:20:03

Rize-Artvin Havaalanına 4,5 milyar TL maliyetle yapılmış, akıllara ziyan.
Halbuki Çorum'a yapılacak havalimanı onda birine mal olurdu.
Bu havaalanının tamamen siyasi olduğu belli değil mi.
ÇORUM'UN SİYASAL VE DİNSEL GÜÇÜ OLMADIĞI SÜRECE ÇORUM AYA GİTSE YAPMAZLAR.
Çorum'un 3 vekili, 1 başkanı olsada gerçek şu ki asla yapmazlar.Yani bunlar fiyasko demek ki. ÇORUM HALKI BUNUN HESABINI MUTLAKA SORACAKTIR.

Avatar
AK PARTİYİ BU SEFER PAKLAYACAĞIZ 2022-05-16 20:16:08

AKP nin Çorumdan aldığı otlar haram olsun. Ellerimiz kırılsın bi daha verirsek. AK PARTİ ARTIK PAKLANACAK. Zamanı geldi bakalım Çorımdan 1 vekil ancak çıkaracaklar. İddia ediyorum. Bu kadar adam kayırma, ŞEHİR AYIRT ETME, üvey evlat görme, liyakatsizlik, gerksiz yatırımlar, aynı müteahhite verme, SURİYELİLER, EKONOMİ, EV KİRALARI. Milleti beter ettiniz. YETTİNİZ GARİ...