İktidarın tokluk sınırı var mı?

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, son günlerde artan intihar olaylarına dikkat çekerek, Îktidarınızın tokluk sınırı var mı?’ diye sordu.

19 Aralık 2019 Perşembe 15:48
İktidarın tokluk sınırı var mı?

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, son günlerde artan intihar olaylarına dikkat çekerek, Îktidarınızın tokluk sınırı var mı?’ diye sordu.

Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamada, annelerin kaygılı, babaların cebinde intihar notları, gençlerin de ümitsiz olduğunu savunarak, “Ülkenin geldiği durumda 10 kişiden 3'ü ekonomik suçtan cezaevinde, uyuşturucu kullanmaktan cezaevine girenler 3 binden 22 bine çıkmış, 8 milyon icra dosyası 21 milyon olmuş, işsiz sayısı 2 milyondan 4,5 milyona, dış borç 129 milyar dolardan 447 milyar dolara fırlamış.

Son bir yılda elektriğe yüzde 72, doğal gaza yüzde 64, akaryakıta yüzde 30, tekel ürünlerine yüzde 60, beyaz ete yüzde 40, süt yüzde 50, şeker yüzde 30 zam yapıldı. Anneler kaygılı, babalar ceplerinde intihar notları ile çatılarda intiharın eşiğinde gezmekte, gençler ümitsiz. Milletimiz adına soruyoruz; İktidarınızın bir tokluk sınırı var mı?

Ülke genelimizin durumu bu iken şehrimizin durumu da hiç iç açıcı görünmemekte. Çorum’da 20 bin memur, 13 bin 842 esnaf, buna bağlı olarak ta ticari şirketlerin bulunduğu belirtilmektedir. Esnaf ve tüccar sayısındaki düşüşümüz ayrıca ele alınması gereken ülkemizin içerinde yerel sıkıntılarımızın dikkatle analiz edilmesi ile bir başka değerlendirmemizde çok yönlü anlatacağız.”

Güzel Çorum’da  art arda gelen intihar ohaberlerinin kendilerini derinden üzdüğünü ve ekonomik sıkıntıların aileleri parçalayarak mutsuzluğa ve buhrana sürüklediğini iddia eden Özsaçmacı, “Açlık sınırında ve daha aşağıda bulunan halkımızın normale dönebilmesi iktidarın ne zaman doyacağı ile alakalı hale gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Millet 2019-12-19 20:45:41

İktidarı bilmem amma pensilvanya şaklabanlarının İHANETLERİNİN bir sını rı var mı acaba?

Avatar
Teyo Pehlivan 2019-12-20 09:39:04

soyadı gibi özsaçmacı gerçekten de saçmalamış. memleketin 10 yıl önceki nüfusuyla şimdiki nüfusu aynı mı? 10 yıl önceki refah seviyesiyle şimdiki bir mi? daha düne kadar bizim sokakta bile 3-5 araba varken şimdi park yeri bulamıyoruz açlık tokluk bu mu? 10 yıl öncesine kadar lüks saydığımız neredeyse herşey şuan milletin evinde. haaaa millet illaki ben şunu isterim diye gidip bankaya krediye giriyorda, kaza özenip kaz gibi yumurtlarken kıçı yırtılıyorsa devletin hükümetin kabahatimidir bu verilen imkanlar güle gibidir burnu dururken gülü kıçına tutarsan kokusundan nasip alamazsın vesselam