İl başkan adayından gövde gösterisi

İYİ Parti Çorum önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

15 Aralık 2022 Perşembe 23:18
İl başkan adayından gövde gösterisi

İYİ Parti Çorum önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Mercek Haber’in aktardığı bilgiye göre; Erkan Yıldız, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Olağan İl Kongresi öncesi parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, İl Başkan Adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Parti binasının adeta dolup taştığı basın toplantısında katılımcılar birlik ve beraberlik gösterisi yaptı.
İl kongresinin Ocak ayı başlarında yapılması bekleniyor.

ERKAN YILDIZ’IN İSMİNDE BİRLEŞTİLER

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, kongrede yeniden aday olmayacağını bildirdi.

Bu arada İl Kongresi öncesi il başkan adaylığına aday olması beklenen bazı isimler, kendi aralarında yaptıkları istişare sonucu Erkan Yıldız’ın etrafında birleşti.

Basın toplantısında bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı Daver Eker, temel amaçlarının İYİ Parti’yi hem Çorum’da, hem de ülke genelinde çok daha iyi bir noktaya getirerek, iktidar olmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Eker, kendisinin ve aday olması beklenen Bilgin Sucu’nun Erkan Yıldız’ın etrafında birleştiklerini bildirerek, aldıkları ortak kararın hayırlara vesile olmasını diledi.
İl Kongresinde Erkan Yıldız ile birlikte Muhsin Kocasaraç’ın başkanlık için yarışması bekleniyor.

“SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ, VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

Konuşmasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada verilen indirimsiz 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası kararıyla ilgili görüşlerini açıklayarak başlayan Erkan Yıldız, İmamoğlu’na yapılan haksızlığı kınadı.

Erkan Yıldız, şu ifadelere yer verdi.

“4 yıl önce genel başkanımızın ataması ile merkez ilçe başkanı olarak göreve başladım. Partimizin tüm faaliyetlerinde bulundum. Gerektiğinde köylerimizde yaşanan haksızlıklar karşısında basın açıklamaları yaptım. Tüm ilçelerimizde ilçe başkanlarımızın yapmış olduğu programlarda yanlarında oldum.

Genel başkanımızın bölgemizde yaptığı tüm ziyaretlere eşlik ettim. Gerektiğinde de gençlik kolları başkanı gibi çalıştım.
Genel Başkanımız Merak Akşener’in azim ve gayretlerini görmekteyiz. 
Ben de aynı azim ve kararlılıkla çalışacağım Tüm teşkilatlarımız ile birlikte yan yana, omuz omuza, İYİ Parti’yi Çorum’da birinci parti yapmak için mücadelemize başlıyoruz. Çorum İl Başkanlığına adayım.

Sizin desteklerinizle il başkanı olduğumda her zaman var gücümle çalışacağım. Tüm ilçelerimizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümü noktasında her türlü katkıyı ilçe başkanlarımıza vereceğimizi taahhüt ediyorum.”

Basın toplantısının sonunda katılımcılar parti binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2022-12-16 00:56:21

Suriyeliler gitsin diye ümit özdağ'ın liderliğinde zafer partisi diyeceğiz

Avatar
Hüsam 2022-12-16 08:59:17

Essahtan iyi gövdesi varmış.

Avatar
crm 2022-12-16 15:51:06

suriyeliler gidince tüm dertleriniz bitecek herhalde...

Avatar
Önce vatan 2022-12-17 05:33:06

İyi partiye asla güvenmem bir dönem mhp,li olduğunu iddia edenler çalıştıkları kurumlarda şuan ortakları olan chp sempatizanı olanlara yaptıklarını bilen olarak yapan ve yapılan aynı kulvarda ise bu işte bir sakatlık vardır derim

Avatar
cem 2022-12-17 13:04:44

Feto nun ve pkk ni yandaslari,

Avatar
Daver eker 2022-12-18 17:32:13

Önce vatan rumuzuyla yorum yapan korkak, delikanlı gibi ismini yazarak yorum yaparsan bu sakat düşüncenin boş olduğunu göreceksin.