‘İl başkanını destekliyoruz’ açıklaması

İyi Parti Mecitözü ilçe Başkanı Hüseyin Koca, 4 Temmuz'da yapılacak il kongresinde Bekir Özsaçmacı'ya desteğini açıkladı.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 16:31
‘İl başkanını destekliyoruz’ açıklaması

İYİ Parti Çorum İl Kongresi 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü yapılacak. Partinin Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Koca, mevcut il başkanı Bemir Özsaçmacı’yı desteklediğini açıkladı.

İYİ Parti İlçe Başkanları adına açıklama yaptığını belirten Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Koca şöyle dedi; şöyle dedi; “4 Temmuz 2020 Cumartesi günü yapılacak İYİ Parti İl Kongresi’nin Çorum’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Partimiz yapılacak olan ilk seçimde iktidara yürümektedir. Bu yürüyüşte Genel Merkez Yönetimi’nin il, ilçe başkanlarının uyumlu çalışmalarıyla devam edecektir. Partimizin kuruluşundan bu güne gelinen süreçte, süreci eksiksiz bir şekilde doğru planlayarak yöneten, genel merkez ve ilçe başkanlarıyla eş güdüm ve uyum içerisinde yürüten  değerli İl Başkanımız Sayın Bekir Özsaçmacı bu sürecin baş aktörü olacaktır.  Sayın Bekir Özsaçmacı, aynı uyum ve birliktelik duygusuyla partimize katkı sunmaya devam edeceğine inanıyoruz. İktidara yakın olduğumuz bu süreçte hata yapma lüksümüzün olmadığının farkındayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kongrelerimize istinaden ifade ettiği uzlaşı ve beraberlik mesajına katkı sunarak ilçemizde elde ettiğimiz birikimi il kongremize de yansıtmak istiyoruz. Biliyoruz ki Türkiye’nin dört bir yanında uzlaşı, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecek güçlü il kongreleri, güçlü bir kurultay gerçekleştirmemizi sağlayacaktır. Güçlü bir kurultay ise İYİ Parti’nin güçlü bir iktidar kurma çabalarına katkı sunacaktır” sözleriyle açıkladı.

Çorum’un tüm ilçelerini temsil eden ilçe başkanları olarak bizler, delegesyonlarımızla birlikte bir bütün olarak 4 Temmuz 2020 Cumartesi Günü gerçekleşecek 2. Olağan Çorum İl Kongremizde Sayın Bekir Özsaçmacı’yı desteklediğimizi ve bu onurlu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 01.07.2020 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siyaset bu 2020-07-02 16:34:18

İl başkanını değiştirin.Bekir Özsaçmacı ile İYİ parti Çorum da başarıyı yakalayamaz.Gerçi mevcut il başkanı ile MHP de başarıyı bulamaz.