İl Danışma Toplantısı’na yoğun katılım

AK Parti Ocak Ayı İl Danışma Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Özellikle son yaşanan olaylar üzerine yapılan...

26 Ocak 2014 Pazar 19:16
 İl Danışma Toplantısı’na yoğun katılım


AK Parti Ocak Ayı İl Danışma Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Özellikle son yaşanan olaylar üzerine yapılan değerlendirmelerin damgasını vurduğu toplantıda, İl Başkanı ve Milletvekilleri, konuşmalarının büyük bir bölümünü, 17 Aralık operasyonunun perde arkasını anlatmaya ayırdı.

Saat 15,30’da başlayan toplantıya AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Alar başkanlığında oluşturulan divan heyeti tarafından yönetilen toplantıda, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan açılış konuşması yaptı.

Bazı parti yöneticilerine ve Siyaseti Akademisi’nde derece yapan isimlere teşekkür plaketinin verildiği toplantının devam eden bölümünde, Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Salim Uslu, genel ve yerel konular üzerine değerlendirmelerde bulundu.






Son Güncelleme: 26.01.2014 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165