İl Genel Meclisi adaylarına mesaj

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, İl Genel Meclisi adayları ile biraraya geldi

27 Şubat 2019 Çarşamba 19:41
İl Genel Meclisi adaylarına mesaj

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Genel Meclis Üyeleri Adayları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Ahlatcı toplantıda, 16 yıllık AK Parti iktidarında, özellikle son 5 yılda Çorum tarihinde görülmemiş hizmetlere imza atıldığını savunarak, “16 yıl önce Çorum’un 5 km yakındaki köylerde bile içme suyu, kanalizasyon, asfalt sorunları varken bugün AK Parti iktidarı ile birlikte bütün köylerin temel ihtiyaçları giderildiği gibi konfora dayalı hizmetlere geçtik.  Bundan sonraki süreçte de şehirde ne varsa köylere getirmenin gayreti içerisinde olacağız. 31 Mart seçimlerine günler kala çalışmalarımıza gece gündüz demeden ara vermeden çalışarak il ve ilçelerde Belediyelerimizi Gönül Belediyeciliğiyle buluştururken köyler de de aynı şekilde siz il genel meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla da ak hizmetlerin devamını sağlayacağız. 2018 yılı içerisinde il genel meclisimiz yaptığı başarılı ve güzel hizmetlerle Türkiye’de 1.olmuştur.2019 yılında da aynı başarımız katlanarak devam edecektir. Bizlerin amacı şehirlerimizdeki vatandaşlarımızın yararlandığı tüm konfordan köyde yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasıdır.” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2019-02-27 22:06:05

İl genelde ak partuye oy yok

Avatar
Abbas 2019-02-28 00:08:38

Vakit Reis vakti vakit Yusuf başkan vakti tüm oylar Ak partiye durmak yok yola devam

Avatar
Selam 2019-02-28 03:34:33

Sayın başkanım sana bıyık daha güzel yakı şıyo böyle hiç olmamış hörmetler

Avatar
Selam 2019-02-28 13:06:34

Sayın başkanım seni ilgenel başkan lıgın da görmek istiyoruz hizmet için Allahın izniyle hörmetler

Avatar
Özrümüz var 2019-03-01 10:04:48

Görülmemiş hizmetler varmış,Bizler görme özürlüyüz,bu sebeple göremiyoruz.İl başkanı bize Braille alfabesi aracılığı ile anlatsın.