İlçe adayları bir hafta içinde açıklanacak

AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları bölgesel olarak açıklanacak.

06 Ocak 2019 Pazar 00:40
İlçe adayları bir hafta içinde açıklanacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde ilçe belediye başkan adaylarının bir hafta içinde açıklanacağını söyledi.

CNNTürk'te Hakan Çelik'in sorularını cevaplandıran Özhaseki, Ankara'ya dair projelerine ilişkin bilgiler veren Özhaseki, "Yerel seçimler için aday belirleme sürecinde görevlendirilen arkadaşlarımız, kentlerde tebdili kıyafetle halkın nabzını tuttu. Bir hafta içinde bütün adaylarımızı açıklamış olacağız.”dedi.

A HABER'E GÖRE...

Öte yandan AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları bölgesel olarak açıklanacak.

A Haber’de yer alan ‘gözler ilçe adaylarında’ başlıklı bir diğer habere göre, AK Parti Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra 78 ilin ilçe belediye başkan adaylarını bölgesel açıklayacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve MYK Üyeleri Türkiye geneline dağılarak 78 ilin ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyuracak.

Son Güncelleme: 06.01.2019 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-01-06 13:11:43

İskilip ERİYOR ERİYOR. ÇARE VERİLEN OYA GÖRE HİZMET İSTENMEKTEN GEÇİYOR.
TOSYA İSKİLİP YOLU AÇILMALI. Bu yol BAYAT, OĞUZLAR, UĞURLUDAĞ, ÇORUMA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLUR. İSTANBUL 1,5 SAAT KISALIR. TOSYA Türkiyenin 4.büyük kavşağını yaptı ve Iskilip yönüne yol açtı.
İskilip Çankırı yolu bir an evvel bitmeli.
İskilip Çorum yoluda hakeza bitirilmeli.
İskilip Belediyesi desteklenmesi gerekir. (Örn. Kanalizasyon çalışmalarında ilçe yalnız yüklerici firma olarakları ile yapıldı, toz, duman, çamur bol miktarda vardı)
İskilip için svyle çok güzel ulgulama neden bir film çekilmeçmi ilçemizde, YİVLİK KAYASI. İskilip kalesi, otartik görüntü emeği geçenlerin eline sağlık elini taşın altına koyanlar olmuş vede mükemmel olmuş.
Memleketin İzmiri, Ağdısı, Mardini, Rizesi, Antalyası heryer bizim İLÇEMİZe de biraz hizmet yvtırım isteniyor İlçe gaçmişi olan alimler büyükler bi topraklardan yetişme.
Lütfen adaylarımızdan İlçemize yatırım istiyoruz

Avatar
Bayat 2019-01-06 17:03:08

Cumhurbaşkanımızı halk değil vekillerin yanlış kararları bitirecek, iskilip bayat mevcut belediye başkanları adı geçiyor devam diye, özellikle iskilip bayat halkı değişim istiyor. Sayın vekillere duyurulur yoksa hesap veremezsiniz.

Avatar
Uğurludağ 2019-01-06 23:17:30

İlcemiz için çare mevcut başkan başka düşkün aday yok