İlçe adaylarını Pazar günü Çorum'da açıklayacak

AK Parti Çorum İlçe Belediye Başkan Adayları 13 Ocak Pazar günü Çorum’da açıklanacak.

09 Ocak 2019 Çarşamba 16:41
İlçe adaylarını Pazar günü Çorum'da açıklayacak

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum İlçe Belediye Başkan Adayları 13 Ocak Pazar günü Çorum’da açıklanacak.

Edindiğimiz bilgiye göre, AK Parti ilçe belediye başkan adayları hafta sonu açıklanıyor.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin katılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 11.01.2019 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-01-09 17:21:45

İskilip'e; İskilip halkını tanıyan başkan istiyoruz. Belediyede önceden çalışmış diye Çorum'dan Başkan yardımcısı getirecek olursanız Ak parti bu seçimi kaybeder

Avatar
Bayatli 2019-01-09 17:15:46

Eğer ki Ekrem Ünlü olurda gelirse ismi Bayatta Ak Parti Kaybetmeye mahkumdur.Özellikle Ak Parti liler tarafından yıkılacak o Isim.

Avatar
Emre ünlü 2019-01-09 21:33:07

Bayata geçmiş olsun şimdiden. Mevcut başkan devam edilecek. Erol hocayada geçmiş olsun çünki Ekrem Bey kaybedecek göreceksiniz. Erol hoca esnafı dolaşıp sormalıydı. Ama yapmadı sağın solun dediğiyle yetindi. Anket sonuçlarını gale almadı erol hoca Bunun sonucu ağır olacak. Ak parti Bayatta resmen intihar ediyor.

Avatar
Ahmet 2019-01-09 17:25:47

İskilipli arkadaş doğru söylemiş. Ahmet Yabacioglu getirilirse ak partinin hiç şansı yok. Üsttekiler duyup el atarlar inş. Yoksa yazık olur partiye

Avatar
Erdem 2019-01-09 18:06:39

İskilip'e yabacioglu aday konulursa yanlış olur halk istemiyor. İskilip'te doğmakla İskilipli olunmuyor kardeşim.
Burdan İskilipli olarak vekillere ricam diğer adaylar düşünülsün .

Avatar
İskilipden 2019-01-09 18:14:02

İskilip verdiği OY oranına göre hizmet almıyor.
İskilip in ihtiyaçları; Merkezde otopark ihtiyacı mevcut çözüm: Ptt ve eski kadeztro keldırılıp -2katlı üstü meydan, yerel ürünler pazarı hanımlar lokali, ihtilar konağı olabilir.
Gençlik merkezi, kapalı spor salonu yoktur. Yer arayanlar Mutaflarda bahçeli boş yerler çok dümdüz yerler eski evlerde yeni başında disayn edilir el sene kilsenin kalmadığı lahelle canlanır gider.
Kültür menmezi yoktur yapılırmı?????
Oy onranına göre hizmet almıyor
Tosya yolundah bahseden yok TOSYA YOLU İHTİYAÇ İLÇE ERİDİ ESNAF VE İNSAN SAYISI ERİYOR.
ŞEHİRDEN GEÇEN 3 TANE KANAL VAR DİZAYN EDİLİP ÇEVREMİZİN ENTENESEN GÖRÜNTÜLERİNE SAHİP OLUNABİLİR KALE HAKEZA GÖRÜNKÜSA VE ERKESINDAKİ YİVLİK KAYASI GÖRÜNTÜ MUHKEŞEM MUPTEŞEM MEMLEKETTTE ELİNİ TAŞĞN ALTINI KOYACAK ÇOK İNBAN LAZIM BELEDİYE DESDEKLENMELİ HİZLET YAPTINIYLAYI NE GEREKİRSE ARTIK TOSYA YOLU GEREKLİ

Avatar
Osmancık 2019-01-10 10:10:24

Osmancık ta Ak partinin yapacağı en doğru iş Hamza Karataş in yeniden aday gösterilmesidir. Karataş Osmancık tarihi de Dursun otuzbir den sonra en cesur projeleri ortaya koyan gerçekleştiren tek başkandır. Döneminde son dört dönemde yapılan kerim en az iki katı proje gerçeklesmistir. Ayrıca Karataş in misyonu çok geniş bir tabana hitap ediyor. Karataş sağcının da solcunun da ülkücünün de türlücü nin de g9nlunde yer bulmuştur.Ancak saraya yakin olan birlerinin kaprisi ağır basıyor. Bu durumda Osmancık çok şey kaybeder.

Avatar
Bir dost 2019-01-09 17:55:15

İskilip'in Sesi facebook gurubunda anket yapılıyor. Coşkun Akkoca açık ara önde. Önceki anketler de Çatma ve Yabacıoğlu sorulmuştu. Halk ikisine de çok soğuk. Akpartiye oy gwtirebilecek tek aday Coşkun Akkoca görünüyor. Net.