İlhami Çakıcı İP İlçe Başkanı oldu

İşçi Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevine İlhami Çakıcı atandı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 16:03
 İlhami Çakıcı İP İlçe Başkanı oldu

İşçi Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevine İlhami Çakıcı atandı.

İP Merkez İlçe Başkanı İlhami Çakıcı ile birlikte İlçe Saymanı Hıdır Yıldırım, İlçe Sekreteri Güler Taş, Yönetim Kurulu Necati Uygar ve İsmail Eker oldu.

İşçi Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhami Çakıcı, dünya ve ülkede yaşanan siyasi, ekonomik ve toplumsal gelişmeleri değerlendirerek, görüş ve çözüm önerilerini benimsediği İşçi Partisi'nde aktif politika yapmaya karar verdiğini söyledi.

İlhami Çakır

1950 yılında Çorum'un Dodurga ilçesinde doğdu. İlkokulu burada bitirdikten sonra 1962-63 öğretim yılında Hasanoğlan Atatürk İlköğretmen okuluna girdi, burayı 1967-68 öğretim yılında bitirdi.

Sırası ile Çorum'un Osmancık ilçesinde, Sivas ve tekrar Çorum'da öğretmenlik yaptı. 1987'de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi önlisans eğitimi aldı. 1995 yılına kadar öğretmenliğe devam etti ve emekli oldu. 2003 yılına kadar Sözel 2000, Demer ve Sistem Dershanelerinde çalışarak bu faaliyetlerimi sonlandırdı.






Son Güncelleme: 25.09.2013 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.