İlk mesajını verdi

AK Parti'de İl Başkan Vekilliği görevini üstlenen Av. Yusuf Ahlatçı, ilk mesajını verdi.

04 Ocak 2019 Cuma 18:50
İlk mesajını verdi

AK Parti'de İl Başkan Vekilliği görevini üstlenen partinin Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, ilk mesajını verdi. Birlik ve beraberliğe dikkat çeken Ahlatcı, yaptığı yazılı açıklamada, hep birlikte Çorum için çalışacaklarını bildirdi.

İşte o açıklama;

AK Parti dava partisidir. Hepimizin amacı yerelde ve genelde partiyi daha büyük başarılara götürmektir. Partimizin kriterleri bellidir. Bu kriterler doğrultusunda el birliği yaparak şehrimizin sorunlarına çözüm bulacağız. AK Parti ailesi olarak milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışıp şehrimize katkı sunacağız. AK Parti'de sevgi ve kardeşlik esastır. Bizim uyum ve birliktelik içerisinde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Ak kadrolar başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkeyi çok daha ileriye götürme adına halkla omuz omuza hareket ederek, gece-gündüz demeden ve hiç yorulmadan, öncelikle Cumhur İttifakı ruhuyla hazırlandığımız 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri olmak üzere 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda inanç, azim ve kararlılıkla yürüyecek. Önümüze konulan hedeflere tüm engelleri, zincirleri kıra kıra ulaşmaya devam edeceğiz. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan AK Parti, kısa zamanda ülkenin kaderini değiştirdi. Bugün ülkemize parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem değerleriyle dolu bir siyasi parti kazandırılmıştır. Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadroların, maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. Partimiz, sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım alanında yaptığı köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkmıştır. İktidara geldiği 3 Kasım 2002 yılından bu yana partimiz istikrarlı yönetimiyle ülkemizi her alanda başarıya taşımıştır. ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesinden yola çıkarak milletini her zaman kucaklamıştır. Ülkenin her kesimine hitap eden partimiz, demokrasi anlayışını güçlendirmiş ve bu alanda büyük gelişmelere imza atmıştır. Devrim niteliğinde atılan adımlar Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmuş, ülkemizde ve bölgemizde güven ve istikrarın sembolü olmuştur. Partimizin kuruluşuyla sadece Türk siyaset tarihinde değil dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan bir hareketin doğmuş olduğunu görüyoruz. AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bu partinin bir üyesi bir neferi olarak bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Partimiz için gecesini gündüzüne katan, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış vatandaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Ak Partimizin kapısı ve gönüllerimiz partili olsun veya olmasın tüm Vatandaşlarımıza açıktır. Güçlü ve mutlu yarınlar için, güzel bir Çorum için çalışmaya ve emek harcamaya Ak Partimizin göreve geldiği ilk günkü şevkle tekrar ve tekrar hazır olduğumuzu bildirir, tüm Vatandaşlarımıza saygılarımı arz ederim.”

Son Güncelleme: 04.01.2019 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma Pekel 2019-01-04 20:10:55

Il baskani olarak erhan akari gormek istiyoruz

Avatar
Cengo 2019-01-04 21:48:36

Erhanmı ????????????????????????????????????????

Avatar
İskilip 2019-01-05 04:32:39

Oy oranı Çorum üzerinde.
Hizmet?
Uyarım var. "Peki hizmet mükemmelmi?. Tepkiye dikkat. Ha nedir 9 yılda hastane bitti olmamalıydğ.
Çankırı yolu yollarda çalışma decam edilor. Edecek doğru mesafe kısa kısa bitirilmeli, Harami bitmedi
Tosya İskilih yolu müjdesi YOM İLÇELER BOŞALIYOR.
TEPKİYE DİKKAT DİKKAT

Avatar
Kübra Kaplan 2019-01-05 09:26:32

Kesinlikle Yusuf Ahlatci olmalı sonuna kadar desdekliycem

Avatar
Durmuş Cankara 2019-01-18 03:43:33

Kişilik olarak harika bir insandır.Bizim halk olarak bulunduğu mevkinin rehavetine kapılmayıp böbürlenmiyecek Yusuf Ahlatcı gibi insanlara ihtiyacımız var.Allah hakkında daha güzellerin nasip eder inşaAllah