İmamoğlu Çorum'da konuştu: 'İlk turda bitirelim'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı  Ekrem İmamoğlu, Çorum'da Cumhur İttifakı'na yüklendi.

07 Mayıs 2023 Pazar 14:42
İmamoğlu Çorum'da konuştu: 'İlk turda bitirelim'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı  Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesi Çorum'da halka hitap etti.

MERZİFON HAVAALANI’NA İNDİ

Amasya’nın Merzifon Havaalanı’nda ittifakın temsilcileri tarafından karşılanan İmamoğlu, karayolu geldiği Çorum’da coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

ERDOĞAN’A VE MHP’YE YÜKLENDİ

Abide Meydanı’nı dolduran partili ve vatandaşlara hitap eden Ekrem İmamoğlu, ağırlıklı olarak genel gündeme dair yaptığı konuşmada, isim vermeden Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet kanadını yüklendi, yine ittifakın önemli paydaşı olan MHP’ye ayrı parantez açarak eleştirdi.

MİLLET İTTİFAKI’NA GÜÇLÜ DESTEK İSTEDİ

İstanbul’da yaptığı bazı çalışmalardan örnekler veren İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’na güçlü destek istedi.

MİTİNGE KATILIM YÜKSEK OLDU

Meydanı dolduran, bir bölümü Cengiz Topel Caddesi’ne taşan kalabalığa hitap eden Ekrem İmamoğlu, Çorumlulara özetle ‘Herşey güzel olacak’ dedi.

19 NUMARALI FORMA

Ekrem İmamoğlu'na 19 numaralı Çorumspor forması hediye edilirken, miting bitiminde CHP Çorum  Milletvekili Adayları ile Sungurlu ve Mecitözü Belediye Başkanları platforma davet edilerek halk selamlandı.

PLATFORMDAN AŞAĞI İNDİ

İmamoğlu, parti müziği eşliğinde platformdan aşağı inerek hem partililerini selamladı hem de özçekim yaptı.

İMAMOĞLU NE DEDİ?

Çorum’da halk buluşmasına katılan ve alanı dolduran vatandaşlara seslenen Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs’ta millete güvendiklerini söyledi.

Millet ittifakı olarak tertemiz geldiklerini savunan İmamoğlu, “Tek bir yolsuzluk gölgesi, tek bir şaibe yok üzerimizde. Birilerine değil millete hizmet için geliyoruz. Milletin hizmetkarı olacağız. 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıdaroğlu liderliğinde geliyoruz. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile geliyoruz. İttifakın tüm liderleri ile geliyoruz. Mansur Yavaş ile geliyoruz. Bir şahsın, grubun, partinin seçimi değil. Bu seçim milletin iktidarını kurma seçimi” dedi.

‘HAYATLARI DEĞİŞTİRECEK O GÜNE ÇOK AZ KALDI’

Doğu’dan Batı’ya, Karadeniz’den Akdeniz'e hayatları değiştirecek o güne çok az zaman kaldığını dile getiren İmamoğlu, “14 Mayıs’ta millet iradesinin iktidara gelmesine çok az kaldı. Türkiye’nin farklı bölgelerini ziyaret ediyorum herkesin dilinde bir söz var. Hayat çok pahalı. Ekonomi gittikçe kötüye gidiyor. Sabah aldığımız birşeyin akşama fiyatı değişiyor. Vatandaşlar yokluk ve yoksulluk içerisinde. Herkes yoksulluk seviyesinin altında. Ülke ekonomisi freni patlamış kamyon gibi uçurumdan aşağı gidiyor. Anneler babalar kara kara düşünüyor. Hayat pahalılığı vatandaşlarımızın hayatını kabusa çeviriyor. Ekonomi düzgün işlemez oldu. Devleti temiz tutacaksınız ki devletin çarkları tıkır tıkır işlesin. Devleti milleti kirleteni evine yollayacağız. Tıpış tıpış gidecekler. Sorumluluğumuz büyük kirleteni evine göndereceğiz. Demokrasi bunun için var” ifadelerini kullandı.

‘İLK TURDA BİTİRELİM’

14 Mayıs’ta millete güvendiklerini anlatan İmamoğlu, şunları kaydetti: “Herşeyiyle beraber sürece dahil olmak zorundasınız. Artık ben değil biz deme süreci. Türkiye’nin yeniden güvenli, mutlu, huzurlu olması için milletin iktidarını hızlıca kurmamız lazım. Zengin daha zengin olsun iye değil herkes eşit olsun diye geliyoruz. Yoksulun, muhtacın, çocuğun, kadının yanında durmak için geliyoruz. Öğrencilerin yanında durmak için geliyoruz. Çok az kaldı. Yolumuz uzun heyecanımız yüksek. İlk turda bitirelim. Bu enkazdan hep birlikte çıkacağız. Bir haftamız kaldı. Çok çalışacağız gençlerle konuşacağız. Ayrışmak yok. Birleşe birleşe kazanacağız. 14 Mayıs’a kadar bütün Çorum hep birlikte gece gündüz çalışmaya herkesin gönlünü kazanmaya var mısınız. 14 Mayıs günü çalışmaya, sandıklarda görev almaya ve sandıkları asla bırakmamaya var mısınız”

Son Güncelleme: 07.05.2023 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Millet 2023-05-07 15:44:46

Korkunun ecele faydası yok MİLLET KAZANACAK

Avatar
Gören goz 2023-05-07 15:31:28

İstanbulu alan Türkiye'yi alıyor galiba.. gerçek demek ki

Avatar
Hamit 2023-05-07 14:56:28

MHP mitingine göre iki üç kat daha kalabalıktı. Çorum da CHP bu kalabalığı toplayamazdı, sanırım Kılıçdaroğlu seçimi kazanacak.

Avatar
eko baskanim 2023-05-07 16:39:46

Miting herkesin beklediginden çok kalabalikti Çorum'da chpyi birinci parti çıkaracak potansiyelde birisi Allah yolunu açık etsin enerjisi çok yüksek

Avatar
Has Corumlu'ya 2023-05-07 15:12:52

Birader Istanbul'da mi yasiyorsun. Dise dokunur birsey yapmamis ama galiba sana bayagi dokunmus Imamoglu'nun Istanbul'u almasi. Ici bos birsey gormek istiyorsan etrafina, devlete bak, Tayyip Erdogan herseyin icini bosaltti. Birtek sen gibilerin icini doldurdu makarna ile..

Avatar
HAS ÇORUMLU 2023-05-07 14:54:28

Daha İstanbul'u bile yönetmekten aciz, tutmuş ülke yönetmeye talip oluyor.
Dört yıl olmuş dişe dokunur bir icraatı yok İstanbul'a.
Verdiği sözlerin doğru dürüst hiç birisini yerine getirmemiş zavallı.
İçi boş laflarla milleti kabdıracağını zannediyor zavallı.

Misafir Avatar
murat 2023-05-08 10:03:47 @HAS ÇORUMLU

en son ne zaman istanbula gittin?
Ya da hayatında kaç kere istanbula gittin de?
nerden biliyorsun?

Beğenmedim! (4)
Avatar
Has çorumlu değil has akplisin 2023-05-07 15:54:12

Ne yaparsanız yapın halk kararı verecek..

Avatar
Kk 2023-05-07 18:30:13

Yıllardır akepe ne yaptı olanları satmak dışında. Her seçim öncesi doğalgaz bulundu yerli otomobil uçak saçmalamaları dışında. İnşAllah her şey çok güzel olacak

Misafir Avatar
crm 2023-05-08 14:07:47 @Kk

gözüne dizine dursun..

Beğenmedim! (8)