İnce Çorum'da

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Çorum'da partililere hitap ediyor

17 Mayıs 2018 Perşembe 16:41
İnce Çorum'da

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Çorum'da partililere hitap ediyor. İnce konuşmasının devamında, "Havaalanınız var mı, yok. Biz yapacağız. Demiryolunuz var mı, demiryolunuzu biz yapacağız. 1990’lı yıllarda Gaziantep, Çorum, Anadolu kaplanıydı. Çorum’da kaplan kükrüyor mu artık. Kaplanı yeniden kükreteceğiz Çorum’da. Allah’ın izni, milletin isteği ile Cumhurbaşkanı olduğumda Çorum’daki kaplanı yeniden kükreteceğiz. 3 bin 500 yıllık birikimle, medeniyetle yeniden buluşturacağız. Yeniden ayağa kaldıracağız.

Geçen yıldan bu yana mazot 27 kat, buğday 11 kat arttı. Cumhurbaşkanı olduğumuzda çiftçiye mazotu 3 ila 3,5 lira arasında vereceğiz. 3 liranın altında olmayacak, 3,5 liranın da üstünde olmayacak. 4 Mayıs günü sayın Genel Başkanımız açıkladığında ilk parti rozetimi çıkardım. Ben artık sadece CHP’lilerin değil, 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağız. Tek olan şey bir grubun olamaz. Herkesindir, hepimizindir. Bayrak tektir. CHP’lilerin ayrı, AK Partililerin bayrağı ayrı olamaz. Cumhurbaşkanı tektir. AK Partili analara, bacılara sesleniyorum. Size söz veriyorum. Çocuklarınızı iyi okullarda okutacağım." dedi. 

Son Güncelleme: 18.05.2018 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.