‘İşçi alın terinin karşılığını alacak’

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Av. Dinçer Solmaz, 29 Mart'ta yapılacak önseçim çalışmalarına Sungurlu ilçesinde devam etti.

20 Mart 2015 Cuma 14:42
 ‘İşçi alın terinin karşılığını alacak’


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Av. Dinçer Solmaz, 29 Mart'ta yapılacak önseçim çalışmalarına Sungurlu ilçesinde devam etti.


İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Solmaz, önceki gün de CHP Sungurlu İlçe Başkanlığı'nı, ilçeye bağlı köyleri ve ilçede faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanan Solmaz, Cumhuriyet Halk Partisi'ni 7 Haziran'da iktidara taşımak için vatandaşlardan destek istedi.


Yapılan açıklamaya göre, Sungurlu'da bir tekstil atölyesini de ziyaret eden Solmaz, işçilerle bir süre görüşerek sorunlarını dinledi. Tekstil işçilerinin çalışma saatlerinin çok fazla olduğunu ve çok ağır koşullarda çalıştırıldığını belirten Solmaz, tüm işçi ve emekçilerin CHP iktidarında alın terinin karşılığını alacağını söyledi.


7 Haziran Seçimlerinden sonra, rant yasalarının değil, kent yasalarının çıkarılacağını, şehirlerin modernleştirileceğini ve ortak yaşam alanlarının artırılacağını ifade eden Av. Dinçer Solmaz, "Kentlerimizin yaşanılabilir hâle getirilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç var. CHP iktidarında kentsel altyapı geliştirilecek, nitelikli konut üretimine önem verilecek ve çevre duyarlılığı güçlendirilecek. Hiçbir yurttaşımız sosyal, kültürel ve kentsel haklarından yoksun bırakılmayacak" dedi.



Son Güncelleme: 20.03.2015 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.