‘İşin başı istikrar’

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen İlçe Danışma Meclis Toplantıları devam ediyor.

17 Eylül 2013 Salı 18:48
 ‘İşin başı istikrar’


AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen İlçe Danışma Meclis Toplantıları devam ediyor. Daha önce Alaca, Ortaköy ve İskilip’te yapılan İlçe Danışma Meclis toplantılarının bir diğeri Bayat ilçesinde gerçekleştirildi.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, Bayat AK Parti ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Teşkilat Başkanı Av. Yakup Alar, Mümtaz Yılmaz, Sabri Benli, Mehmet Yetim ve Şamil Yılmaz, Bayat AK Parti İlçe Başkanı Sadık Memiş, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, belde belediye başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları katıldı.

Divan başkanlığını İl Teşkilat Başkanı Av. Yakup Alar’ın yaptığı İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan Alar, “Yola çıkarken Türkiye’yi büyüteceğiz dedik, Çorum'u, Bayat’ı büyüteceğiz dedik. Şükürler olsun verilen sözü yerine getirdik. Bu işler kolay olmadı. İşin başı istikrardır. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı, ekonomik istikrar ise sosyal istikrarı getirir. Çorum da, Bayat da bu istikrardan  hizmet alarak faydalanmıştır, faydalanmaya devam etmektedir. Halkımızın desteğiyle her geçen gün büyüyoruz, büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

İlçe Başkanı Sadık Memiş de, “Bayat ilçesine yapılan hizmetler AK Parti iktidarında artmıştır ve bundan sonra da artarak devam edecektir. “ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, toplantıda yaptığı konuşmada, Belediye hizmetlerini ayrıntılı bir şekilde anlatarak Bayat’a tarihinde görülmemiş hizmet yaptıklarını ama bunun yeterli olmadığını, yapacak daha çok işleri olduğunu ve Bayat halkına layık hizmetlere yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İlçe sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, yapılan hizmetlerle yapılması gerekenler hakkında istişare yapılıp görüş alışverişinde bulunuldu.






Son Güncelleme: 17.09.2013 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.