İskilip istedi, Kayrıcı söz verdi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Kayrıcı, seçim ziyaretinde herkesin talebi olan İskilip-Tosya Yolu’nu bitirme sözü verdi.

20 Nisan 2023 Perşembe 13:12
İskilip istedi, Kayrıcı söz verdi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Kayrıcı, İskilip Tosya Yolu’nu bitirme sözü verdi. Kayrıcı ayrıca İskilip MYO binası ve OSB hakkında detay açıklama yaptı.

İSKİLİP’TE KAYRICI’YA İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında İskilip’e gitti.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekili Adayları Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek ve Mete Çakı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ile birlikte ilçede seçim çalışması yapan Kayrıcı, Belediye Başkanı Ali Sülük ve İlçe Başkanı Ali Alıcı ve kalabalık partili grubu tarafından karşılandı.

İlçede ilk olarak şehir merkezindeki esnafı ve Çarşamba Pazarı’nı gezen Kayrıcı, vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun kaldı. Pazarın tamamında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşa tek tek hal ve hatır soran Kayrıcı, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy istedi.

Semt pazarından sonra sanayi sitesin esnafını ziyaret eden Kayrıcı, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Kayrıcı ilçede istihdam sorununu çözecek olan İskilip Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için gereken gayreti göstereceğini, bu konuda belediyeye tam destek vereceklerini beyan etti.

MHP SEÇİM BÜROSU AÇTI

MHP İskilip İlçesi seçim bürosu düzenlenen renkli bir törenle açıldı.

Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek, Mete Çakı, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl temsilcisi Selim Aydın  ve yönetim kurulu, Ak Parti İlçe başkanı Yusuf Kaya, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, ülkücüler ve vatandaşlar katıldı.

‘BİZİ SEÇERSENİZ TBMM’DE BİR KAPINIZ OLACAK’

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün selamlama konuşmasının ardından söz alan MHP Çorum Milletvekili adayı Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek, hep birlikte çalışılması ve bu seçimin kazanılmasının ülke için önemine dikkat çekti. Kayrıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve partisine oy isterken, konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Kayrıcı, milletvekili seçildiğinde ‘TBMM’de bir kapınız olacak’ dedi. Konuşmaların ardından da seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Kayrıcı, seçim bürosunda partililerle de bir süre sohbet etti.

‘TEMELİ 2000 YILINDA ATILDI, 23 YILDIR AYNI’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, uzun yıllardır Çorum’un İskilip ilçesi ve çevresindeki ilçelerle Kastamonu’nun Tosya ilçesinin talebi olan ancak bugüne kadar hiçbir somut adım atılmayan İskilip-Tosya Yolu’nu bitirme sözü vererek, “Yolun temelini 2000 yılında biz atmıştık. 23 yılda bir metre bile mesafe alınamamış, Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem, yarım kalan işimizi tamamlayacağız inşallah” dedi.

HERKES ‘TOSYA YOLU’ DEYİNCE…

Yapılan açıklamaya göre; seçim çalışmaları kapsamında gittiği İskilip’te ilçe halkının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştığı bildirilen MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ilçe ziyaretinde Tosya yolu, meslek yüksekokulu inşaatı ve Organize Sanayi Bölgesi kurulması talepleri ile karşılaştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MHP’YE DESTEK İSTEDİ

Vatandaşlarla görüşmelerinde ve düzenlenen seçim bürosu açılışı ve iftar programında konuşan Kayrıcı, ilçe halkından 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için oy vermelerini istedi. Kayrıcı, milletvekilliği seçiminden ise tercihlerini MHP’den yana kullanmalarını talep etti. Seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mutlaka kazanmasının gerektiğinin altını çizen Kayrıcı, “Cumhurbaşkanımızı seçmezsek, bizim mecliste olmamızın çok fazla bir önemi yok. Biz istediklerimizi almamız için mevcut hükümetin devam ediyor olması lazım” dedi.

SEÇTİKLERİNİZ BECEREMEMİŞ

Varlık-yokluk seçimi yaptıkları bu dönemde İskilip’in sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Kayrıcı, talepler arasında yer alan Tosya yolunun temelini 2000 yılında kendilerinin attığını hatırlatarak, “Aradan geçen 23 yıllık sürede maalesef bir metre bile çalışma yapılmamış. Burada çalışma yapılmamasının suçlusu İskilipli değil. Seçerek gönderdiklerimizin hizmeti ve yatırımı alma becerisini gösterememesidir. Bu yolun İskilip için ne derece önemli olduğunu biliyorum. Size söz veriyorum, Tosya yolunu bitirmekte bize nasip olacak. Yarım kalan işimizi Allah’ın izniyle biz bitireceğiz” şeklinde konuştu.

'İSKİLİP MYO’DA YENİ GELİŞMELER VAR, YAKIN TAKİBİMDE'

İskilip’te yarım kalan ve yapımı adeta yılan hikayesine dönem Meslek Yüksekokulu binası ile ilgili de yeni gelişmeler olduğunu hatırlatan Kayrıcı, Belediye Başkanı Ali Sülük’ün de bu konuda çabalarının bulunduğunu ifade etti. Kayrıcı, kendisinin milletvekili seçilmesi halinde bu konuda atılan tüm adımları yakından takip edeceğini vurguladı..

'OSB’Yİ MUTLAKA KAZANDIRACAĞIZ'

Konuşmasında 2000’li yılların başında Sungurlu’ya Organize ssanayi Bölgesi’ni çok kısa bir süre içerisinde kazandırırken yaşadıklarını anlatan Vahit Kayrıcı, İskilip’te Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili Belediye Başkanı Ali Sülük öncülüğünde atılan adımları desteklediğini belirterek, “Ve mutlaka ama mutlaka organize sanayini ilçemize kazandıracağız. Bundan adınız gibi emin olunuz. “Artık belediye başkanlarınız başka ilin milletvekilleriyle bakanlıkların kapısını çalmasını istemiyorsanız bizi meclise güçlü gönderin. Çünkü bizim geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

MHP: ‘KAYRICI İSKİLİP’TE BİN KİŞİYLE İFTAR AÇTI'

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’nın İskilip’te yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bir iftar programında ilçe halkıyla bir araya geldiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre; İskilip Belediyesi Atatürk Orman Çiftliğinde bulunan Düğün ve Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen iftara Kaymakam Yunus Emre Vural, Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkan Vekili Hakan Yüksel, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek, Mete Çakı, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl temsilcisi Selim Aydın ile birlikte ilçe başkanları, teşkilat mensupları yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Programda İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve İlçe Başkanı Ali Alıcı ile Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkan Vekili Hakan Yüksel, kısa birer konuşma yaparak hemşehrilerini selamladılar.

‘SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM’

Ardından kürsüye gelen MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, İskilip’in çözüm bekleyen sorunlarını bildiğini, başta İskilip-Tosya Yolu, Yüksekokul, Organize Sanayi bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaçların karşılanması için gereken çalışmaları yapacağı sözünü verdi.

ERDOĞAN VE MHP’YE DESTEK İSTEDİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine de değinen Kayrıcı, “Seçimlerde bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekilliğinde partimize oy istiyoruz. Meclise güçlü bir şekilde girmeliyiz” dedi.

Kayrıcı, iftar programını hazırlanan başta Belediye Başkanı Ali Sülük olmak üzere tüm emeği geçenlere de teşekkür etti.
Programda semazen grubu gösterisi ve ilahiler seslendirildi.


 

Son Güncelleme: 20.04.2023 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-04-20 14:16:55

Şu Memleket bu kadar sahipsiz kalmış 20 yıldır Akparti birşey yapmamış sen yapacaksan öyle mi. Yapıyordun da milletvekili oldugunda niye yapmadın.

Avatar
Seçmen 2023-04-20 17:50:58

Deha önce seçildiği zeman neden desdek çıkılmalı İskilip'e.
Oylara taliplende hizmete talipler mi gerçekten

Avatar
İskilipden 2023-04-20 15:29:58

Vahit vekilimizi İskilip biliyor seviyor sözünün eri adam