İskilip’e 100 konut, turizm ve çileğe destek

AK Parti Milletvekilleri, İskilip'e konut yapımı ile turizm ve tarım faaliyetlerine destek sözü verdi.

15 Ağustos 2020 Cumartesi 00:53
İskilip’e 100 konut, turizm ve çileğe destek

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İskilip’i ziyaret etti.
Şehir girişinde Kaymakam Muharrem Eligül’le bir araya gelen vekiller, İskilip Belediyesi’ni ziyaret etti.


ORGANİK İSKİLİP ÇİLEĞİ İÇİN DESTEK İSTEDİ
Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip’in organik çilek üretiminde önemli aşamalar kat etiğini hatırlatarak, çilek fidesinin üretimden pazarlanmasına kadar günümüz ekonomik şartlarına uygun destek beklediklerini söyledi. Milletvekili Ceylan ise İskilip çileğinin üretiminin gerçekleşmesinde Başkan Sülük’ün önemli katkılarının olduğunu, gereken desteğin vereceklerini ifade etti.
100 TOPLU KONUT İÇİN ORTAK ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Ceylan, İskilip’in kendileri için önemli bir ilçe olduğunu, bölgeye toplu konut kazandırılması için belediye ile işbirliği ve istişare içinde yer belirlememe çalışması yaptıktan sonra en az 100 konut yapımını hedeflediklerini kaydetti.
‘SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINDA DESTEK SÖZÜ
Milletvekili Oğuzhan Kaya da, İskilip’in adının geçtiği her yerde ilçenin lehine olan her şeyin yanında olduklarını belirterek, tarihi arastalarda sokak sağlıklaştırma projelerinin gerçekleşmesi için gereken katkıyı sağlayacaklarını söyledi.


TURİZM PROJELERİNE DESTEK TALEBİ
Belediye Başkanı Ali Sülük, göreve geldiklerinden bu yana turizmin gelişmesi için gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamaya çalıştıklarını, büyük bütçeli projeleri için de OKA ve DOKAP’tan gereken desteği alabilmek için sundukları projelerin desteklenmesine ihtiyaçları olduğunu belirterek, vekillerden bu konuda da katkı beklediklerini dile getirdi.
Turizm projeleri konusunda bilgi alan Milletvekilleri Ceylan ve Kaya, İskilip’in lehine olacak tüm projelerin gerçekleşmesi için gereken katkıyı sunma sözü verdi.


‘YÜKSEKOKUL KANAYAN YARAMIZ’
Belediye Başkanı Ali Sülük, Hitit Üniversitesi MYO inşaatının tamamlanması için yardım beklediklerini, İskilip’in imkânları ile okulun tamamlanmasının mümkün olmadığını söyledi. Konunun her platformda dile getirildiğine vurgulayan Sülük, “Sayın milletvekillerimizle birlikte ilçemiz üzerine verimli istişarelerde bulunduk. İlçemizle ilgili projelerimizi kendilerine aktararak, desteklerini istedik. İki vekilimizde aramızda iken bu konuda da katkı sunacaklarından eminiz ve destek sözlerine teşekkür ediyorum.” dedi.
AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Ali Sülük’e ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek belediyeden ayrılarak AK Parti İlçe Teşkilatı’nda parti yönetimi ve Kadın Kolları ile toplanarak istişarelerde bulundular.


iskilipost

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenannn 2020-08-15 10:31:01

Kıymetli vekillirimiz ve sayın başkan Ilçemize noş geldiniz. Ilçe vatandaşlarının yardımları ile kaba inşaatı tamamlanıp Üniversiteye devir edilen bina Belediye başkanırın dediği gibi kanayan yara ÇÖZÜM BEKLENİYOR. YOL INŞAATLERİ ( Iskilip Bayet yolu) geç yürüyor kış geliyor. Çorum Istilip yolu geniş yapılmalı.Çankırı Çorum arası olacak bu yol.
ASIL ISTEKKKKK " İSKİLİP YOLU MÜJDESİNİ "
TOPLU KONUT belediye öncülüğünde yapımlar düşünülebilir. Parsel birleştirme ayrık nizam eski evlerin dönüşümü yönünde çalışma, doğal görünümü bozmalacak şekilde çalışma bekleniyor.