İŞKUR tamam, Tapu yolda

İŞKUR hizmet binası 26 aralık 2017 tarihinde ihale edilecek, Tapu Kadastro binası için de hazırlıklar son aşamaya geldi

28 Kasım 2017 Salı 13:12
İŞKUR tamam, Tapu yolda

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İŞKUR Hizmet Binası’nın ihalesinin 26 Aralık 2017 tarihinde yapılacağını, ayrıca Tapu Kadastro Binası’nın da ihale için hazırlıklarının başladığını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile görüşen Milletvekili Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi, AK Parti Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya ve Elazığ İl Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, Çorum’a yapılacak İŞKUR Hizmet Binası ihalesinin 26 Aralık 2017 tarihinde yapılacağını, ayrıca Tapu Tadastro Hizmet Binası’nın da hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

Milletvekili Ceylan, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Kışla arazisindeki Defterdarlık Kampüsü yanında yer alan yaklaşık 5 dönümlük araziye yeni hizmet binasının yapılacağını hatırlatarak, “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda İŞKUR Çorum Hizmet Binası’nın tamamlandı. 26 Aralık 2017 tarihinde ihalesi yapılacak.” Dedi.

Tapu Kadastro Hizmet Binası için de Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne talimatın gittiğini belirten Milletvekili Ceylan, il müdürlüğünün hazırlıklarını tamamladıktan sonra ihale için gün alınacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 28.11.2017 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165