İslam coğrafyasına huzur temennisi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı’nın İslam...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 17:38
 İslam coğrafyasına huzur temennisi


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı’nın İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.


Uslu, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “'Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahiptir. Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır. Bu topraklarda bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da, birbirimizi severek, hoşgörü ve diyalog kültürünü egemen kılarak, değerlerimize saygı göstererek barış içinde yaşayacağız. Zulüm gören Doğu Türkistan’lı, Suriye’li, Mısır’lı, Arakan’lı,  Irak’lı, Karabağ’lı, Çeçenistan’lı, Filistin’li, Kerkük’lü kardeşlerimizin biran önce huzura kavuşması ve akan kanın durması en büyük dileğimizdir.


Bu vesile ile tüm heşehrilerimin Ramazan Bayram’ını tebrik ediyor, Bayram’ın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum” 




Son Güncelleme: 15.07.2015 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.