İstanbul’da Çorumlu buluşması

Milletvekili Uslu, günü birlik İstanbul ziyaretinde hemşehrileri ile buluştu

16 Nisan 2018 Pazartesi 18:07
İstanbul’da Çorumlu buluşması

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul’da yaptığı bir günlük ziyarette hemşehrileri ile bir araya geldi.

Hafta sonu Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Avcılar ilçe kongresi sonrasında İlçe Başkanlığına seçilen hemşehrimiz Yaşar Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uslu, ayrıca Çorumlu dernek başkanları ile ülke, Çorum ve sivil toplum kuruluşlarına ilişkin sohbet ettiler.

Uslu, daha sonra İstanbul Arnavutköy Çorum-Der Başkanı Muzaffer Korkmazgöz ve yüzlerce Çorumlu ile bir araya gelip, hasbihal etti, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Uslu, AK Parti İstanbul Arnavutköy ilçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, 3. Bölge Milletvekili Adayı Hasene Çapar ve beraberindeki heyetle Hicret mahallesi Muhtarı Ali Göndük’ten bilgi aldı. Heyet daha sonra Arnavutköy meydanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın yönetiminde AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nın 81 ilde başlattığı "Şehrim 2023" projesine katıldı.

Uslu, İstanbul Milletvekilleri; Harun Karaca, Hüseyin Bürge ve Nurettin Nebati ile bir araya gelerek  Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.