İşte AK Parti'de yeni Merkez İlçe Yönetimi

AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirilirken, Erhan Akar'ın tek aday olarak girdiği seçimde yeni yönetim belli oldu.

22 Şubat 2020 Cumartesi 13:48
İşte AK Parti'de yeni Merkez İlçe Yönetimi

AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi.


Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, mahalle temsilcileri ile parti üyeleri katıldı.


Divan Heyeti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli başkanlığında oluşturuldu.
Çorum kongresi Türkiye'nin ilk 7.Olağan Merkez İlçe Kongresi olarak parti kayıtlarına geçti.
Saat 11.00'de başlayan genel kurul yaklaşık 3 saat sürdü.

4 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Erhan Akar’ın tek ve 3’üncü dönem adaylığında yapılan kongrede siyasi konuşmaların ardından seçime geçildi. 30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyesinin belirlendiği kongrede AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu;
Ahmet Balaban, Bahattin Tosun, Berk Özşahin, Emre Daşdemir, Esra Korkmaz, Fatih Şahinbaş, Ferhat Öztürk, Fikret Arslan, Fuat Aykaç, Gizem Ermiş, Hayri Özdemir, İnal Çanaklı, Hüseyin Eryücel, Kaan Kartal, Kafiye Yıldız, Levent İldeş Mehmet Akif Akyol, Mehmet Yalvaçer, Mesut Buz, Muhammet Ömür Şentürk, Muhammet Özenç, Murat Altunörs, Murat Küçükgüler, Murat Partici, Mustafa Doğan, Nurten Çalışkan, Samet Temiz, Sedanur Bozyel ve Şevket Şakar.

Son Güncelleme: 25.02.2020 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut 2020-02-22 15:19:47

Erhan la 94 ruhu olacakmış.Atma kardeşim din kardeşiyiz.

Avatar
Yasin 2020-02-22 15:24:58

Karadağ I yine ön sıraya almışlar . Vefa ! Önemli . Ahlaklı bir hedef için oda olmalıydı.

Avatar
Yahya 2020-02-22 16:44:10

Ak parti gittikçe eriyor. Öbür seçime ne vekiller ne de Belediye kalır .Ah Vatandaş kandırıldığını bir anlaşa . Kişileri Allah peygamber diye enayi yerine koyarlar .

Avatar
Gerçekleri Bilen Adam 2020-02-22 14:42:34

Bazıları var ki içlerinde sağlam CHP'li bahabeyli hem de ama kendileri bir yerlere gelebilmek için AKP eziyetine katlanıyor. O kendisini bildi. Size burada yazmayayım şimdi.

Avatar
Tsk 2020-02-22 17:23:37

Cok surmez corumun gelecek siyasetcisi Muzaffer kulcudur.corumda her yerde Adamin yaptigi eserler konusuluyor.

Avatar
Bu saatten sonra size sadece torpilliler inanır 2020-02-22 18:33:41

'Adalet ve kalkınma partisi ' beni ve milyonlarca yurttaşını adaletsiz ve gün güne araplasan gerileyen bir ülke birak ti. Yeterki gitsin ben ve taze gençlik ülkem için umutluyum. Ama yeterki gidin

Avatar
Mükemmel 2020-02-22 23:22:10

Son zamanlarda gördüğüm en güzel parti toplantısı salon tıka basa dolu ve cumartesi saat 11 bravo erhan akar a

Avatar
Vatandaş 2020-02-23 03:01:36

Sn.Karadağin Akpartinin kongresine davet edilmesi çok anlamlı olmuş. Akpartili çok değerli yönetici ve vekilleri tebrik ediyorum. Karadağ gibi hem ahlaklı hemde parti ilkelerini benimsemiş toplumun degerleri ne karşı ufak bir lekesi olmayan Sn. Karadağ nın unutulmaması gerçekten önemli. Akparti Karadağ ile gücüne güç katacak. Teşkilat ve vekillerde bu güçten faydalanmayı unutmamislar bravo

Misafir Avatar
Veli 2020-02-23 16:07:06 @Vatandaş

Ya şakamı yapıyorsunuz ciddimisiniz anlamış değilim. Davet eden ediyorda gelende utanmadan geliyor. Çok saygısız. Partiye çok zarar veriyor. Onların temizlenmesi lazım. Halil ibrahim başkanın artından konuşan kişi millet vekiliyle tartışan kişiyi oraya davet ediyorlar. Erhan başkan sana yakışmadı. Uzak dur

Beğenmedim! (0)