İşte AK Parti yönetimi

AK Parti İl Yönetimi açıklandı. İşte yeni yönetim kurulu listesi

10 Şubat 2019 Pazar 14:40

AK Parti'nin yeni İl Yönetim Kurulu Üyeleri bugün yapılan toplantıda ile kamuoyuna açıklandı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı parti binasında yaptığı basın toplantısında Genel Merkez tarafından onaylanan yeni il yönetim kurulu üyelerini açıkladı. İşte yeni yönetim kurulu listesi:

Yusuf Ahlatcı(İl Başkanı)

Murat Günay

Ercan Daşdan

Ali Evlüce

Sevgi Bilgen

Emre Turan

Hasan Algül

Elvan Zorlu

Abdulkadir Karakuş

Mustafa Gökgöz

Halil İbrahim Uzun

Mine Esra Çınar

Seval Can

Meral Göz

Azize Battal

Murat Yakar

Kübra Karadoğan

Okan Çalışkan

Ahmet Büyükkurt

Ahmet Aytuğ Kahramantekin

Mustafa Salih Aksu

Kadir Arslan

Elvan Börekci

Ahmet Danlı

Kadriye Taşdemir

Abdulbaki Kartancı

Ceyhan Baran

Mustafa Kılıç

Elif Tekeli

Nazlı Zeynep Akyol

YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Fatih Duygun

Salih Yılmaz

Yusuf Damar

Ertan Doyuran

Bilge Aşkın

Kağan Kartal

Levent İldeş

Asım Kaplan

Tuncay Yalçınkaya

Hayri Özdemir

Süheyla Keller

Yüksel Kaya

Salih Coşkun

Nurhayat Gürer

Pınar Gülnaz

Son Güncelleme: 10.02.2019 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-02-10 15:25:16

Bu listedekilerin hepsi ak partili ise eğer ben değilim. Bu iş bitmiş arkadaş akp nin vakti dolmuştur, yerel secimlerde bunun sinyali verilecektir.

Avatar
Çorum-ca 2019-02-10 18:19:07

Kurulduğu dönemde felsefesini "Muhafazakar Demokratlık" olarak tanımlayan bir AK PARTİ vardı. Şimdiki il başkanı da dahil olmak üzere, oluşturulan il yönetimindeki isimlerin çok ama çok büyük bir bölümü birkaç yıl öncesine kadar bırakın parti felsefesinden haberdar olmayı, partinin kapısından içeri bile girmemişlerdir. Elbette ki parti kapıdından içeri girmek ya da girmemek bir yere kadar birşey ifade edebilir ancak, oy bile vermediklerini bildiğim isimleri bile burada görmenin şaşkınlığı içerisindeyim. Çöküş zaten başlamıştı da, görünen o ki son aşamasına gelmiş. Şahsi olarak benim tasvip edebileceğim, Çorum için faydalı olabileceğine inandığım bir liste olmamış ama dilerim ki yanılan ben olurum. Gelecekte adından söz ettirecek bir liste olduğu muhakkak. MaşaAllah maşaAllah

Avatar
Gizemli 2019-02-10 15:45:54

Sonuç belli çok yazık

Avatar
Alaçalı 2019-02-10 16:22:43

Biraz varlıklı kesime hitap eden bir liste olmuş gibi,Ercan Daşdan'ın listede var olması,MHP den,AKP ye bir oy katkısı sağlamaz.

Avatar
94 ruhu 2019-02-10 15:50:12

Başka bir partinin eski il başkanını da ekibe katarak 94 ruhu diriltilmis!

Avatar
Çorumlu 2019-02-10 16:27:51

Bu yönetim havaalanı yapabilir mi, soru bu! Yoksa yönetim mönetim değildir.

Avatar
Ali Osman 2019-02-10 14:50:24

94 Ruhu ile gümbür gümbür!!!

Avatar
İskilip 2019-02-10 14:52:41

Hayırlı olsun. İlimize ve ilçelerimize hizmetler gelmesine vesile olması dileğiyle Öte yandan ilçemiz önceki dönemlerde %75üstü oy öerdi peki karşılığı (karşılık kesinlikle kimsede beklemiyor) Hastane 9 yılda bitti. 7 8 ayoa bitebilirdi Üniversiteye sina yahımdı 1 yıla yakın bekliyor ne durumda nile üstü ve içerisi dezayn edilerek eğitime açılmıyor Tosya İskilip yolundan haber YOOOOOK. ÇORUM İSKİLİP YOLU BİTEMEDİ. ÇANTIRI İSKİLİP YOLU YENİ YAPILDI ÇUKURDAN GEÇİLMİYOR. İlçemizde alüyapı çalışmalarında yalnız borakıldık Çamur kent diye adğmız heryerde tanında. Yatırım, acemi birliği polis eğitim merkezleri vs bir şeyler GETİRİLMELİ. Cezaevi çok güzel yapıldı boyalan cezaevi, hastane binası değerlendirilmelidir Birşeyler yapılmalı.
Kızılırmak balık üretimi artırılmalı. Üretim artırılmalı. Rüzgar enerji yeldeğirmeni harami ve Samsun yolu üzerine yapılmalı. Yenilenebilir enerji üdetimine önem verilmeli