İşte Çorum MHP'de kongre takvimi

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, partisinde kongre sürecinin 18 Eylül’de başlayacağını bildirdi.

15 Eylül 2020 Salı 16:19
İşte Çorum MHP'de kongre takvimi

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, partisinde kongre sürecinin 18 Eylül’de başlayacağını belirterek, ilçe kongreleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Karapıçak yaptığı açıklamada, “Türk Dünyasının Bilge Lideri Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve tensipleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey'in talimatları ile Milliyetçi Hareket Partisi 13.Olağan Kongre süreci kapsamında bizlerde 18 Eylül 2020’de ilçe kongrelerimizi başlatacağız. Covid-19 salgını dolayısıyla yaşanan olağan dışı şartlarda partimizin ilçe kongrelerinde titizlikle alınması gereken kurallar, 4 Ağustos 2020 tarihinde Genel Merkez Başkanlık Divanı toplantısında şu kararlar alınmıştır;

“Maske, temizlik ve sosyal mesafe” kuralı hassasiyetle uygulanacaktır. İlçe kongrelerinin gerçekleşeceği alanlar dezenfekte edilecek, girişlerde el dezenfektanları bulundurulacaktır. Kongrelerin gerçekleşeceği alan girişlerinde ateş ölçer ile delegelerin ateşleri ölçülerek, her birine maske temin edilecektir. Delegelerin salon içinde sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde maske ile yer almaları sağlanacaktır. Oy kullanma işlemi sırayla yapılacak, delegeler oy kullanma işleminden sonra sandık başında beklemeyeceklerdir. Kongreler, seyircisiz bir şekilde ve sadece hazirun listesinde adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Kovid-19 pandemisiyle boğuşurcasına mücadele eden Türkiye’nin içinden geçtiği hassas dönemde partimizin verdiği resmin niteliği ve niceliği, kamuoyunda her zamankinden daha fazla beklenti oluşturmaktadır. MHP’nin Türk siyasetinde oynadığı başat ve birleştirici rolün, katkıda bulunduğu toplumsal barışın sürdürülmesi açısından, kongre sürecinde birlik ve beraberlik havasını yansıtan bir atmosferin teneffüs edilmesi elzemdir.

Şu günlerde partimizden beklenen ve aranan birliktelik havasını, dayanışma ruhunu aksettirecek en uygun vasıta, bilhassa ilçe kongrelerinin “tek ses, tek yürek, tek bilek” hâlinde gerçekleştirilmesidir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gamze 2020-09-16 16:08:45

MHP nin içindeki küfürcü,vurdulu kırdılı,fetöcü ve iyici tayfa temizlenmeli.Sayın Bahçelinin yıkılacağını düşünüp iyici tarafa geçmek için bekleyenler hüsrana uğradı.Bu hareketin tek ve doğal lideri Sayın Bahçelidir.Partideki herkes Sayın Bahçelinin Beyefendiliğini örnek almalıdır.Sayın Bahçeli devletin ve milletin adamıdır.Onun ilkeleri ve gösterdiği yoldan gitmeyen in bu hareket içerisinde yeri yoktur.Allah kendisine Sağlıklı uzun yıllar yaşamayı nasip etsin.

Misafir Avatar
İyi partinin önü açık 2020-09-20 13:39:53 @gamze

Yerli ve milli oldukları tescil oldu.İyi parti gelecek seçimde Çorum dan milletvekili çıkarır. MHP nin yine eli boş kalır. MHP ilk seçimde ülke genelinde hüsrana uğrar.

Beğenmedim! (13)
Avatar
MERAL SEVERLER GİTSİN 2020-09-15 18:12:17

meral akşenerin konvoyunda görüntüleri günlerce çorumu meşkul etmiş birine hala bu partiyi yönettirmelerine anlam vermiş değilim.meral severler meralin yanına gitmeli bu parti gerçek sahiplerine teslim edilmeli.

Avatar
MHP ve Çorum 2020-09-15 17:56:21

MHP yi Çorum da kendi içine kapanmış bir hale getirdiniz.MHP,Sizinle bir yere varamaz.MHP Çorum dan artık vekil çıkarmayı hayal bile edemez.

Avatar
ÇORUMUN KADERİ 2020-09-15 18:26:20

gene bir m.akf ars vakası yaşanıyor bu ondan da beter oldu gibi bırakın kardeşim bu şekilde siyaset olmaz işinizle gücünüzle ilgilenin sizin yapacağınız bir olay değil siyaset vatandaşa sert görünmeniz bir şey kazandırmıyor hala anlayamadınız.

Avatar
Veli Kanat 2020-09-19 10:14:09

Kongreler biraz gecikebilir. İl, İlçe yönetim listelerinin AKP merkezinde tamamlanıp, diğer talimatlar ile birlikte MHP'ye iletilmesi bekleniyor.
Merkezin başka önemli işleri olduğu için belki bir ay ötelenebilir.

Avatar
Ahmet göl 2020-09-15 19:31:59

Başarılarınızın devamını dilerim. Allahım bu ülkede devlet beyin çorumdada sizler gibi vatan sever şahısları eksik etmesin. Çorum’da sayanizde MHP hissedildi.

Misafir Avatar
Gülelim. 2020-09-16 11:11:44 @Ahmet göl

Bu yoruma gülelim.MHP bu yönetim ile Çorum da tükenir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Musa kılıç 2020-09-15 19:36:31

Allah yolunuzu açık etsin. Partiyi kalıplaşmış asalaklardan kurtardınız... kazasız belasız biter ve hayırlara vesile olur.

Misafir Avatar
Hoş olmamış 2020-09-16 11:23:50 @Musa kılıç

Asalak mı?Böyle bir terbiyesizlik olmaz.İyi veya kötü geçmişte MHP yi yöneten kişilere asalak diyemezsiniz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kürşat yıldız 2020-09-15 19:36:40

Kongre nin hayırlara vesile olmasını dilerim. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çorumdaki milliyetçi hareket partisinin çıtasını yükseltiğiniz ve yükseltmeye devam edeceğinizden dolayı Allah razı olsun.

Misafir Avatar
Marangoz Salih 2020-09-16 11:26:20 @Kürşat yıldız

Partide var olan çıta aşağıya doğru kırıldı.Parti hem genelde,hem de yerelde ciddi düşüşte,bu yönetim MHP yi Çorumda toparlayamaz.

Beğenmedim! (2)